У Центрі водій на BMW збив студентку на тротуарі (оновлене)

У Центрі водій на BMW збив студентку на тротуарі (оновлене)

Водій на чорному BMW збив дівчину на Руській у четвер, 25 травня, близько 15.00.

Про це у редакцію "20 хвилин" повідомила читачка Ліля.

- Збив дівчину прямо на тротуарі, навпроти "Простору", - розповідає жінка.

Корисне посилання

Актуальні ціни на BMW у Тернополі на Automoto.ua.

На місці аварії, як бачила журналіст «20 хвилин», зібралися десятки людей, поліція, слідчі. Також тут стояло розбите BMW, яке протаранило відбійник. Люди розпитували одне одного, що трапилося, стежили за діями поліції.  Водій BMW  сидів у машині поліцейських, де давав пояснення. Медичної допомоги, за словами поліцейських, водій не потребував. Дівчину, якій за даними поліції 19 років, забрали до лікарні. Відомо, що вона студентка медуніверситету.

Відео дня

- Водій  BMW рухався у напрямку мосту над залізницею і з його слів, їхала машина, яка створила йому перешкоду, - каже заступник начальника Головного управління Нацполіції в області Руслан Балик, який прибув на місце події. - Щоб уникнути зіткнення водій виїхав на тротуар і відповідно збив дівчину. Вона у лікарні. Зараз слідчий поїде з’ясовувати її стан. Водій є на місці. Зараз веземо його на медосвідчення, проводимо огляд місця події. Щоб підтвердити або спростувати пояснення, які надав водій, ми збираємо відеоспостереження з цього місця.

Люди, які проходили повз місце аварії, були шоковані тим, що сталося.

- Зараз їздити страшно, а ходити ще страшніше, - сказав один чоловік, дізнавшись, що машина збила дівчину на тротуарі.

Тернополянка Галина розповідає, що бачила травмовану дівчину і водія, який її збив. Чоловік був у джинсовій куртці та шкіряній кепці. На вигляд йому близько 45 років.

- Коли я прийшла сюди, медиків ще не було. Багато людей викликали швидку, її довший час не було, люди нервувалися, - каже тернополянка. – Травмована дівчина була в шоковому стані, говорила, що болить. Голова у неї була в крові. Видно було, що їй зірвало скальп. Мабуть, у неї дуже серйозна травма. 

Тернополяни у соцмережах пишуть, що водій перед ДТП їхав підозріло і ще від кооперативного коледжу не зупинився на пішохідному переході, не зважаючи на те, що йшли школярі. 


 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (29)
  • Тарас Надкерничний

    Замахали ви вже зі своїм контактом!!! Яке бл... гробяне відношення має контакт до даної статті????? Ви гімна обїлись зі своїм контактом??? Чи бл... блокування контакту це перша і сама нагальна справа в Україні???? Що ви вже ліпше стали жити?
  • коля федоров

    хто буде сидіти в ВК будем вішати на гіляках)))
  • Діонісій

    судячи з фото, бімер з танком зіткнувся, а не з дівчиною, жарт не дуже..., але яка мала бути швидкість , щоб такі були пошкодження авто?  він то відмажеться, а от дівчину шкода дуже, в нас точно по тротуарам ходити небезпечно, з такими шоферами, кажуть  в нього була небезпека з іншою машиною, а він вибрав самий безпечний варіант так ?
  • Ігор Джус

    Народ прошу не пишіть дурниць краще помоліться за здоровя дівчини.і не осуджуйте водія ніхто не знає причини а пишуть такі дурниці.Ядумаю що і водій не навмисно хотів це зробити так сталося.

    David Starr reply Ігор Джус

    Ні, не так сталося, якби не хотів - то б не зробив, як не усвідомлював - то йому не місце за кермом авто, за таке права забирати мінімум років на 10 плюс відшкодування.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вона вирішила відмовитися від депутатства Від читача 11:51 День кар’єри в ЗУНУ: крок у професійне майбутнє 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Ранкові обстріли Дніпропетровщини. Є загиблі та постраждалі, серед яких — діти 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області 22:01 «У ногу прилетів осколок боєприпаса»: 47-річний захисник з ампутацією проходить реабілітацію у Тернополі 21:03 Мрію повернутия до Тернополя: де зараз американський співак який виступав у центрі міста play_circle_filled photo_camera 20:01 У Тернопільському музеї влаштували Великодню майстерню photo_camera 19:00 По 15 років тюрми присудили трьом депутатам держдуми 18:15 На «Дружбі» ремонтують аварійні сходи: що змінилося? 17:33 Як в Україні буде відбуватись мобілізація ув'язнених. Пояснює юрист 16:50 Неймовірні магнолії та сакури розквіли в Кременецькому ботанічному саду. Як туди дістатись photo_camera 16:10 У Тернополі засудили екскерівника податкової та його сина, які вимагали 40 тисяч доларів неіснуючого боргу 15:35 В Україні презентували законопроект про відбудову та відновлення 14:53 Видання «20 хвилин» на мапі рекомендованих медіа в Україні. Читайте лише перевірені факти! photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up