Аварія у Великій Березовиці: таксі і легківка лоб в лоб та побитий автобус (відео)

Аварія у Великій Березовиці: таксі і легківка лоб в лоб та побитий автобус (відео)
  • Про аварію біля повороту на Кемпінг у Вел. Березовиці повідомив читач Роман близько 19.00 у четвер, 31 січня.
  • Там зіткнулися авто Chevrolet (таксі), Volkswagen та автобус. Водія таксі забирала "швидка". 

- Неподалік "газопроводу" серйозна аварія: автобус, фура з бочкою, та легкове авто лоб в лоб з таксі, - повідомив читач. - Я проїжджав повз аварію, бачив на місці патрульних та "швидку".

Їдучи на місце аварії журналістка в Центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф дізналася, що після зіткнення 30-річного водія Chevrolet (таксі "549") "швидка" забрала із струсом головного мозку, черепно-мозковою травмою, забоєм м'язів шиї з правої сторони. 

- Цього водія забрали в Університетську лікарню, - повідомила лікар Центру. - А другий водій, до речі, був трохи випивший, казав, що його нічого не турбує. Але пізніше теж викликав "швидку". 

Відео дня

На місці ДТП журналістка і справді побачила два авто, автобус та фуру. Але аварія трапилася лиш між автомобілями та автобусом.

- Ця фура просто зламалася якраз на цьому місці, - розповідає водій Chevrlolet Віталій. - Я їхав по правій стороні дороги в Острів. Фура повертала з правого ряду і перегородила мені дорогу. Щоб не в'їхати в неї, я повернув ліворуч і зіткнувся з Volkswagen. Патрульні кажуть, що я зачепив і автобус, але я цього не помітив. Мене забирала "швидка", але в мене була царапина, то я відмовився від госпіталізації. Коли повернувся на місце аварії, то тієї фури іншої вже не було. Патрульні кажуть, що не було ніякої фури, не вірять. 

Водій Volkswagen був у автомобілі патрульних, які разом з слідчими ще працюють на місці аварії. Водій автобуса теж був на місці аварії, але не коментував. В управлінні патрульної поліції журналістці повідомили, що ця ДТП трапилася ще близько 17.00. Подробиці згодом. 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Ольга Косюк

    Вітаю
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up