У Вінниці вантажівка з логотипом "Молокії" насмерть збила дівчину

У Вінниці вантажівка з логотипом "Молокії" насмерть збила дівчину

Вантажівка з тернопільськими номерами у Вінниці збила насмерть дівчину, яка виходила з трамваю у четвер, 17 листопада, близько 9.00. 

Аварія сталася на вулиці Соборній навпроти Торговельно-економічного інституту. Наразі проводять слідчі дії. Відомо, що водій вантажівки із написом "Молокія"  — підприємець.

За словами начальника прес-служби Головного управління Національної поліції у Вінницькій області Ганни Олійник, загибла дівчина була співробітником пенітеціарної служби. Працювала психологом. 

— Дівчина не вибігала з трамваю, а просто переходила дорогу, —  розповідає очевидець трагедії, яка їхала разом із нею. — Чесно, я сама в шоці тому, що могла бути на її місці, якби трохи швидше вийшла з трамваю. Водій вантажівки просто летів на великій швидкості. Я одразу побігла в інститут, щоб викликали швидку.

Відео дня

Начальник прес-служби повідомляє, що, як пояснює водій, його машину занесло на слизькій ділянці дороги, тому йому не вдалося  уникнути наїзду на пішохода. Чи був водій нетверезий, покажуть результати освідування. Його повезли у наркодиспансер для здачі крові на аналізи.

Начальник сектору безпеки дорожнього руху Анатолій Самусь розповів, що по Соборній не мають права рухатися будь-які авто, незалежно від того, вантажівка чи легкове. Виключення становлять тільки ті люди, які проживають на цій вулиці та представники підприємств, які, наприклад, обслуговують магазини. Але у них має бути документ, який підтверджує це.


Місце зіткнення — де лежить шапка загиблої. Тобто вантажівка після удару ще протягла жінку з десяток метрів.

Автомобіль належить ЗАТ «Тернопільський молокозавод», повідомили у регіональному сервісному центрі МВС в Тернопільській області. 

Водій є працівником філії "Умань-молоко", повідомили у центрі зв’язків з громадськістю ПрАТ «Тернопільський молокозавод». Авто, яким
збили дівчину - машина доставки.

- Водій має кількарічний досвід саме водієм вантажного авто, - повідомили у
центрі. - Перед виїздом усі водії проходять огляд медика. Інакше на маршрут їх не випускають.

Те ж стосується і авто - техогляд перед виїздом вантажівка також пройшла, запевнили на підприємстві. Що стосується самої аварії – чекатимуть офіційних результатів слідства.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (11)
  • Андрій Боднарчук

    Як добре, що я так рідко заходжу на цей сайт, і не бачу цих "двадцятихвилинних" коментаторів. Бо це огидно.



    Одному "тупа бабня" винувата, іншому "тернополяни знову показали свою зневагу до інших людей", хоч за кермом не був тернополянин...



    Боже, яке болото.
  • Анонім

    Тернополяни вкотре показали свою зневагу до інших людей.

    Шура Бобін reply Анонім

    Ніби Киівляни чи Хмильнечани --- просто ідеальні люди ...Неправда !!!  Всюди є люди і є людиська...Доречі шофер місцевий з Вінниці ..машина тільки Тернопільська
  • vodiy

    Бабня тупорила  не дивиться і вискакує на дорогу, жаль   мужик постраждав.

    Анонім reply vodiy

    Під ніком  Vodiy  тебе блядіна така участь чекає за твої тупі висери , тварюка .

    Анонім reply vodiy

    Це ви тому, що "він свій, тернопільській, а вона малороска із-за Збруча"? Як вам не соромно ділити Україну на сорти! Це як раз і є один із видів сепаратизму!

    Коли відкрилися двері, він мав УЖЕ СТОЯТИ. І справа навіть не тільки в правах. Це щороку повторюють і в школі на ОБЖ.

    Анонім reply vodiy

    Це ви тому, що "він свій, тернопільській, а вона малороска із-за Збруча"? Як вам не соромно ділити Україну на морти! Це як раз і є один із видів сепаратизму!

    Андрій Жаровський reply vodiy

    "Мужик" не мав права навіть проїхати повз трамвай з відчиненими дверима. Жаль йому. Треба правила вчити, а не купляти права.

    Анонім reply Андрій Жаровський

    "В смт. Тернопіль трамваїв немааає, я низнаав".
  • Anonymous

    шкода
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 На Великдень в Тернопільській області порядок охоронятимуть понад 600 правоохоронців play_circle_filled 21:00 6 травня у парку Сопільче проведуть гаївки 20:05 Що класти у кошик і що робити з пасками, які не з'їли: о. Олексій Філюк відповідає на ваші запитання 19:00 Тернопільщина втратила захисників Володимира Солтана, Володимира Попеля і Богдана Добрянського Від читача 17:08 Кіберполіція запустила проєкт "Чатові онлайн" 18:08 На Тернопільщині відкрили оновлений ізолятор тимчасового тримання 17:23 Допомога ЗСУ на Великдень: мер Тернополя Надал вчергове повіз захисникам на передову дрони, Великодні паски та військове спорядження (пресслужба Тернопільської міської ради) 17:03 Дезертира засудили до року дисциплінарного батальйону. Одразу — на передову? 16:00 Передчасно пішла у вічність медсестра-анестезист з 2-ї лікарні 15:03 На Театральному майдані збирають кошти на евакуаційний автомобіль для захисників photo_camera 14:15 Без яєць та молока, з ромом та журавлиною: блогери та господині Тернополя поділилися рецептами пасок 13:30 До смерті побив знайомого: підозрюють 36-річного тернополянина 13:03 На Страсну П'ятницю у храмах Тернополя провели обряди винесення Плащаниці: як усе відбувалося photo_camera 12:27 На Тернопільщині до 10 років ув’язнення засуджено батька, який зґвалтував неповнолітню дочку 12:03 Чи є черги у Тернополі до ТЦК та до коли чоловіки мають оновити дані 11:00 Дружина священника із Чорткова потребує допомоги на лікування 10:30 Понад тисячу дітей писанкували в рамках «Великодньої веселки» від «Контінентал» (новини компаній) 10:06 Митрополит Василій Семенюк омив ноги священникам photo_camera 09:30 У Теребовлі до Великодня облаштували святкові фотозони 09:05 На Тернопільщині 3-4 травня — надзвичайний рівень пожежної небезпеки
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up