Увага! Вносять зміни в організацію дорожнього руху на перехресті вулиць Лучаківського-Будного

Увага! Вносять зміни в організацію дорожнього руху на перехресті вулиць Лучаківського-Будного

На перехресті вулиць Лучаківського-Будного буде влаштована кільцева транспортна розв’язка

У Тернополі триває масштабний ремонт об’їзної дороги. З метою уникнення аварійних ситуацій, заторів та зменшення завантаженості на автошляхах міста, вносяться зміни в організацію дорожнього руху на дорогах і перехрестях міста.

Зокрема, на перехресті вулиць Лучаківського та С. Будного (біля «Західного ринку») демонтують світлофор. На перехресті цих вулиць буде влаштований круговий рух транспорту. Також буде демонтовано світлофор на перехресті вулиць В. Винниченка – С. Будного, а на його місті влаштують новий світлофор.

У зв’язку з ремонтними роботами на цих ділянках світлофори не працюватимуть та буде ускладнений рух транспорту на час проведення робіт.

Відео дня

Прохання до водіїв бути уважними, враховувати дорожню ситуацію, звертати увагу на дорожні знаки та дбати про власну безпеку і безпеку інших.

Читайте також: До уваги водіїв! На одному із перехресть буде змінено організацію дорожнього руху
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (4)
  • Igor Xot

    Алелуя!!! накінець-то, цікаво хто нарешті дійшов до рішення, Нобелівську премію йому...,а ще є перехрестя Біла, Чистилів, об'їздна дорога, там напевне треба до... лямів списати
  • Вова Било

    Ставлять ті круги там де не треба а вот на білецькому перехресті де він дійсно потрібний то ні. Там кожного тижня аварії
  • Natalia Lototska

    Тільки не забудьте за пішоходів,яким потрібно буде перейти на ринок і АТБ,а як заберете світлофор,то людям поміж машини бігати?

    Діма Пенов reply Natalia Lototska

    Natalia  Lototska Там і так всі під колеса кидаються !

keyboard_arrow_up