В аварії між Тернополем та Смиківцями постраждав 38-річний тернополянин

В аварії між Тернополем та Смиківцями постраждав 38-річний тернополянин

Поліцейські закликають учасників дорожнього руху не нехтувати власною безпекою.

Перехід дороги у невстановленому місці завершився госпіталізацією в реанімаційне відділення для 38-річного мешканця обласного центру. Аварія трапилася 4 січня на автодорозі між населеними пунктами Тернопіль та Смиківці. 

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області.

Пішохода, який переходив дорогу поза межами пішохідного переходу, збив автомобіль «Форд транзит». Потерпілого бригада швидкої допомоги доправила до Тернопільської лікарні швидкої допомоги. Дану автопригоду слідчі внесли в ЄРДР згідно зі статтею 286 частина 1 ККУ. Триває розслідування.

Відео дня

Поліцейські нагадують усім учасникам дорожнього руху про суворе дотримання правил безпеки. Пішоходам дорогу слід переходити виключно у встановлених місцях, перед цим переконавшись, що водії транспортних засобів помітили та зрозуміли ваші наміри. У темну пору доби та в умовах недостатньої видимості пішоходи, які рухаються проїзною частиною чи узбіччям, повинні використовувати світлоповертальні елементи.

Довідка

Стаття 286. Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами

1. Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження, -

карається штрафом від 51 до 85 тисяч гривень або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що в Ступках загинув пішохід.

Читайте також

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Роман Березко

    Вітаємо

keyboard_arrow_up