В аварії на Хмельниччині загинули школярка з Чорткова та її бабуся

В аварії на Хмельниччині загинули школярка з Чорткова та її бабуся

Смертельна аварії трапилася неподалік Хмельницького. Зіткнулися автомобіль «Пежо Партнер» та автобус «Богдан».

На Хмельниччині слідчі встановлюють обставини ДТП із двома загиблими з Тернопільської області, серед яких неповнолітня.

Про це повідомляє Поліція Хмельницької області.

Дорожньо-транспортна пригода сталася 22 січня, близько 12:00 години на трасі «Стрий — Тернопіль — Кропивницький — Ізварино» в с. Вербка Летичівської тергромади.

Відео дня

Відбулось зіткнення між автомобілем «Пежо Партнер» під керуванням 42-річної жительки м. Чортків та автобусом «Богдан», за кермом якого перебував 48-річний житель с. Бережани.

У результаті ДТП двоє пасажирок автомобіля «Пежо» 15-ти та 62 років від отриманих травм загинули на місці події.

За даним фактом слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту СУ ГУНП в Хмельницькій області відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило загибель кількох осіб) Кримінального кодексу України і наразі встановлюють усі обставини події.

Загинули бабуся і її внучка

В аварії неподалік Хмельницького загинули донька та свекруха працівниці Чортківської міської ради. Сумну звістку повідомляє Чортківська міська рада.

— 22 січня, неподалік Хмельницького головна спеціалістка відділу економічного розвитку та комунального майна Чортківської міської ради Наталія Мостовик потрапила у дорожньо-транспортну пригоду, — йдеться у повідомленні.

Внаслідок зіткнення з іншим транспортним засобом п. Наталія отримала травми. Інші двоє пасажирок – загинули… Йдеться про її доньку – 10-класницю Чортківської гімназії ім. М.Шашкевича Настю Мостовик та її свекруху – 62-річну Галину Мостовик…

Ця страшна звістка – це непоправне горе для їхніх рідних, близьких, друзів та колег. Жодні слова не вгамують біль від цієї важкої втрати. Вічна і світла пам’ять…

Співчуття висловили також в Чортківській районній державній адміністрації, де свого часу працювала пані Галина.

— З глибоким сумом повідомляємо, що вчора, 22 січня, в страшній смертельній ДТП на 63-му році життя загинула Галина Мостовик. Жінка працювала в Чортківській районній державній адміністрації з 12 грудня 2002 року по 10 жовтня 2014 року, — йдеться у повідомленні. 

Непоправна та страшна втрата для нас всіх. Важко змиритися з цим горем. Розділяємо біль втрати з рідними та близькими, підтримуємо вас у годину скорботи. 

Вічна пам’ять …

У соцмережі десятки коментарів зі словами співчуття.

Галина Воляник співчуває: Щирі співчуття рідним та близьким від працівників Департамент економічного розвитку і торгівлі Тернопільської ОДА! Галина Мостовик працювала керівником економічного підрозділу Чортківської РДА та була справжнім професіоналом своєї справи та достойною колегою по роботі! У цей важкий час приносимо щирі співчуття сім’ї та рідним, розділяємо Ваш біль та схиляємо голову в глибокій скорботі. Нехай опіка Всевишнього полегшить гіркоту втрати найдорожчих для Вас людей, а слова підтримки допоможуть перенести Ваше родинне горе.

Нехай Всемилостивий Господь прийме Їх світлі та щирі душі і оселить там, де праведні спочивають. Царство Небесне…! Вічна і світла пам'ять…!

Наталія Онищук співчуває: Не можу повірити. Серце розривається. Мало таких хороших людей знаю. Хай прийме Господь до квітучого саду, де немає сліз і печалі. Щирі співчуття рідним.

Галина Ізвєкова співчуває: Не віриться,що так раптово,так передчасно обірвалося життя прекрасної людини,доброї подруги і високопрофесійного спеціаліста Галини Дмитрівни.Із сумом і скорботою схиляю голову перед її добрим іменем.Хай душа спочиває у мирі.Щирі співчуття рідним з приводу непоправної втрати Галини Дмитрівної і її улюбленої внучки Настусі.Вічна пам‘ять…

Mariya Stepanova розділяє горе: Жодні слова не вгамують біль від цієї важкої непоправної втрати. Вічна пам'ять та Царство Небесне покійним

Iryna Polova співчуває: Вічна пам’ять, це страшне горе, щирі співчуття!!!!! Серце крається!!!!!

Loritta Bobak співчуває: Щирі співчуття родині. Світла пам'ять та Царство Небесне Настуні та її бабусі Галині.

Нагадаємо, вчора ми повідомляли про загибель в ДТП учениці Чортківської гімназії.

Вічна і світла пам’ять…

Читайте також

Внаслідок ДТП загинула десятикласниця Чортківської гімназії: Вічна пам’ять!

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (21)
  • Cameron Shields

    🇺🇦 Українці та люди, які потребують допомоги подайте заявку на матеріальну підтримку сьогодні разом із ініціативою UAPPL.

    натисніть на 👉🏼 https://s.uappl.org/32reco674

    На відміну від багатьох інших платформ, допомога надходять безпосередньо від донора до особи, яка просить допомоги.

  • Володимир Адамець

    Царство Небесне в Вічная Память!
  • Damiel Lq Vin

    Щирі співчуття
  • Valentina Pavich

    Аминь

keyboard_arrow_up