В аварії на Тернопільщині загинув 55-річний водій

В аварії на Тернопільщині загинув 55-річний водій

Чоловік не справився з керуванням автівкою і в'їхав в бетонну опору.

Дорожньо-транспортна пригода за участю іномарки Nissan Qashqai трапилася в п’ятницю, 27 січня. Повідомлення про подію надійшло від чергового рятувальної служби, повідомляє Поліція Тернопільської області.

На місце події, виїжджала слідчо-оперативна група. Її працівники встановили, що водій іномарки, рухаючись по автодорозі Доманово-Ковель-Чернівці-Тереблече в межах села Колодне Збаразької територіальної громади, не впорався з керуванням, в результаті чого допустив наїзд на нерухому перешкоду – бетонну опору. Від отриманих травм 55-річний водій загинув на місці події.

Відомості про ДТП слідчі внесли в Єдиний реєстр досудових розслідувань відповідно до частини 2 статті 286 Кримінального кодексу України.

Відео дня

Триває досудове розслідування.

Залучали рятувальників

Як повідомляє 3 пожежно-рятувальний загін Головного управління ДСНС в Тернопільській області, 27 січня о 20 год. 20 хв. надійшло повідомлення про ДТП на автодорозі М-19 в напрямку Тернопіль- Кременець в с. Колодне Збаразької ТГ Тернопільського району.

Водій автомобіля Nissan Qashqai не впорався з керуванням внаслідок чого здійснив з’їзд з проїжджої частини дороги та в’їхав в електроопору. При прибутті до місця виклику чергового караулами 4 ДПРЧ 3 ДПРЗ та АРЧ АРЗ СП було проведено огородження місця ДТП, відключення АКБ автомобіля, проведено заходи на запобігання виникнення пожежі, здійснено деблокування загиблого з автомобіля за допомогою гідравлічних ножниць та передано тіло працівникам швидкої допомоги. Після проведення деблокування, черговим караулом проведено заходи щодо усунення залишків пального.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, на якій вулиці у Теронополі стається найбільше аварій з пішоходами.

Читайте також

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (9)
  • Бончо Курчев

    Путин е виновен
  • Орися Олійник

    Там постійно гинуть люди .Дуже шкода що так відходять у вічність,будьте обережні на цьому повороті.
  • Roman Obizyuk

    Швидкіст
  • Ludmula Levytska-Savchook

    Тяжке горе, сум, біль...Вічна пам'ять!

keyboard_arrow_up