В аварії за участю військового автомобіля загинуло двоє цивільних, дитина травмована

В аварії за участю військового автомобіля загинуло двоє цивільних, дитина травмована

27 червня близько 17 год. в селі Озерна на Тернопільщині сталася ДТП за участю військового автомобіля, що належить в/ч А3215 і цивільного автомобіля Nissan Qashqai. 

Внаслідок дорожньо - транспортної пригоди загинуло двоє цивільних осіб, травмувались одна дитина і військовослужбовець . Зі слів очевидців, через несприятливі погодні умови цивільний автомобіль виїхав на зустрічну смугу і зіткнувся лоб у лоб з військовим автомобілем. На місці події працює слідчо - оперативна група, яка встановить причини аварії. Командування військової частини висловлює співчуття родині загиблим та близьким. Про це йдеться на сторінці 44-ї окремої артилерійської бригади у Facebook.

Як повідомили у ГУ НП Тернопільської області, за попередніми даними, водій Nisan виїхала на смугу зустрічного руху та врізалася у ГАЗ 66, який належить Збройним силам України. На момент аварії у салоні іномарки перебувало дві жінки та дитина. У вантажівці двоє військових в кабіні і двоє в буді.

Відео дня

В результаті удару дві жінки загинули. П’ятирічну дитину у важкому стані доправили до лікарні. Один солдат звернувся до медзакладу з переломом ключиці. Інших військових оглядають лікарі.

Встановлять слідчі і причину виїзду легківки на смугу зустрічного руху. Триває слідство відповідно до статті 286 частина 3 ККУ.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (7)
  • Цьвєк

    Баба за рульом в дощ то страшне
  • 777

    Це вам не Жигулі, тут погода відіграє малу роль

    Maks Ilon reply 777

    погода завжди відіграє роль, треба слідкувати за станом дорожнього покриття, мокре чи сухе. Електроніка не спасе.
  • David Starr

    Висока швидкість, мокра дорога і, скоріш за все - дешева гума, от і результат.

    Maks Ilon reply David Starr

    ну можливо гума не дешева, бо тепер дешевої гуми взагалі нема.  Але мокра дорога дала своє.

    David Starr reply Maks Ilon

    Проїдьтесь активно по мокрій дорозі на Nokian Hakka Green 2 і Premiori чи Белшині. Там де Нокіан навіть не помітить, на дешевій занесе на "раз". Саме тому гума має бути найкраща, незалежно авто.

    Maks Ilon reply David Starr

    гума має бути найкраща згоден, тому купую з дорожчих. Але на мокрій дорозі одинаково не довіряю ніякому виробнику гуми, бо вода то є вода.



    і Белшина зараз по ціні трохи подорожала, по якості незнаю.  Але не думаю що цей Кюшкай був "взутий" в дешеву резину, щось ... напевно що йшло від виробника з заводу.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up