В Бучацькому районі смертельна ДТП: бус покотився і задавив 86-річного дідуся

В Бучацькому районі смертельна ДТП: бус покотився і задавив 86-річного дідуся
  • Мікроавтобус покотився і зупинився аж в кюветі – метрів через 10.
  • Водій, який був в багажному відділенні – теж постраждав. Його доправили до лікарні.
  • Ще один чоловік, який намагався стримати машину, зламав руку.  

Водій MERCEDES у лікарні, його зараз обслідують медики, а старенький дідусь загинув на місці. Такі результати ДТП, яка трапилась сьогодні, 11 серпня, близько опівдня у с. Рублин Бучацького району.

Як стало нам відомо, чоловік на бусі об'їжджав села, купував в людей картоплю, яблука. Зупинився автомобілем на горбку, зайшов в багажне відділення, де приймав в людей продукти. Під час цього бус поїхав…

Відео дня

Один з чоловіків, який був поруч, намагався бус спинити, але упав, зламав руку. 86-річний  дідусь стояв спиною до мікроавтобуса – він загинув на місці під колесами буса.

Сам MERCEDES зупинився в кюветі – за метрів 10 від місця, де стояв.

Водій, за попередніми даними, на той час був у вантажному відділенні, отримав травми, його госпіталізували.

Водій мікроавтобуса, за попередніми даними, тверезий.

- Правоохоронці з’ясовують обставини автопригоди, - повідомили у відділі комунікації головного управління Нацполіції в області. - Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up