В ДТП біля ринку перекинулось поліцейське авто Renault Duster (ОНОВЛЕНО)

В ДТП біля ринку перекинулось поліцейське авто Renault Duster (ОНОВЛЕНО)

Про аварію на перехресті вул. Шептицького та Живова, яка трапилась 29 вересня близько 23.10 у редакцію "20 хвилин" повідомив читач.

- Подробиць не знаю. Перекинуте поліцейське авто, але не патрульне, - повідомив читач Назар. 

Корисне посилання

Актуальні ціни на Renault Duster у Тернополі на Automoto.ua.

На місці аварії журналіст побачила перекинуте поліцейське авто Renault Duster та розбите авто Daewoo. Водіїв на місці не було. Поліцейські повідомили, що всі учасники аварії живі.

Відео дня

- За попередніми даними, поліцейське авто охорони їхало з увімкненими проблисковими маячками, а водій іншого авто не надав перевагу в русі, - повідомили в управлінні патрульної поліцї. - В результаті зіткнення поліцейське авто перекинулось. Усі живі.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (13)
  • Yura Stetsyuk

    Прошу відгукнутися всіх небайдужих тернополян які були свідками ДТП на перехресті вул. Живова - вул. Шептицького 29 вересня 2017 року за участю автомобіля Деу Ланос та поліцейського Рено Дастер. Буду дуже вдячний. (098)43-25-831
  • Демьян

    Той хто їхав по Шептицького  попав-світлофори на всіх світлинах в режимі жовтого мигаючого,а тама знак.Ну хіба виявиться що у Пріуса вся люмінацію та сирени були ввімкнені,то тутай якраз відео все і вирішить.

    Yuriy Pokora reply Демьян

    поліцейське авто не пріус.

    Демьян reply Yuriy Pokora

    Згоден що не пріус,судячи по малюнках на бортах то ті шо були ДСО,ну тепер поліція охорони.На відео мигалку добре видно але немає звуку,тому якщо свідки скажуть що сирена волала то таксіст попав.
  • Діонісій

    так там камера є,  може зафіксувала.
  • petpo

    Талант!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
12:55 У полі на Бучаччині знайшли мертвою зниклу 72-річну жінку 11:25 ДТП поблизу Тернопільської митниці – на дорозі не розминулись два авто 11:00 Для дачників в Тернополі курсуватимуть спеціальні маршрутки (ГРАФІК) 10:02 По всій країні розшукують двох чоловіків, які розстріляли поліцейських на Вінниччині Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 10:00 Синоптики попереджають про заморозки у вихідні на Тернопільщині 09:01 Рум’яні пиріжки: як приготувати смачні та пишні смаколики без дріжджів на кефірі 22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up