В ДТП на Тернопільщині загинула 16-річна пасажирка, 20-річний водій у лікарні

В ДТП на Тернопільщині загинула 16-річна пасажирка, 20-річний водій у лікарні

За попередньою інформацією, водій сів за кермо у стані алкогольного сп'яніння.

Смертельна аварія трапилась 15 травня на дорозі «Глинна – Медова – Будилів». Водій автомобіля Mitsubishi lancer не впорався з керуванням та допустив з'їзд автомобіля із проїзної частини. Після цього маневру автівка перекинулася.

В результаті аварії пасажир - дівчина, 2006 року народження, загинула на місці події. Двадцятирічного водія госпіталізували до лікарні. Попередньо він сів за кермо у стані алкогольного сп'яніння. Ще трьом пасажирам надавали меддопомогу. Кермувальника затримали відповідно до статті 208 КПК.

Ще одна аварія трапилась на автодорозі Тернопіль-Львів. Там відбулося лобове зіткнення між автомобілями марки Toyota Camry та Citroën Berlingo.

Відео дня

Внаслідок удару кермувальника та чотирьох пасажирів Toyota Camry, а також водія і трьох пасажирів з іншого авто доправили до лікарні.

Усі автопригоди внесені в ЄРДР згідно з статтею 286 ККУ. Причини аварій встановить слідство, повідомили в поліції Тернопільської області.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (33)
  • Alex Sh

    Та цьому підару ноги поламати
  • Валентина Улянюк

    Вся продаж алкоголю заради бізнесу нема дісципліни вдержаві
  • Алексей Макаренко

    Шукаємо свідків дтп на трасі м09, Львів—Тернопіль, Зборівська ТГ, між автівками Toyota та Citroën. Винуватець дтп третя автівка kia на харківських номерах рухався близько 19.00 в сторону населеного пункту Озерної від Зборова де здійснив виїзд на зустрічну смугу спричинивши дтп, а сам втік . 0991371427, родичі постраждалих. Дякуємо за корисну інформацію.
  • Читач86

    Шукаємо свідків зіткнення на трасі м09 Львів— Тернопіль, автівки toyota, citroen. А саме винуватьця цього дтп kia на харківських номерах який здійснив заїзд на зустрічну смугу в наслідок чого зіткнулись дві автівки. А харківська автівка втекла з міста дтп. 0991371427, родичі постраждалих.

keyboard_arrow_up