В ДТП під Кровінкою загинув 28-річний пасажир іноземної фури. Вантажівка в кюветі (оновлено)

В ДТП під Кровінкою загинув 28-річний пасажир іноземної фури. Вантажівка в кюветі (оновлено)
  • Аварія сталася 16 грудня під Кровінкою Теребовлянського району. Вантажівка з причепом перекинулась і спинилась аж в будинку, що поруч з дорогою.
  • Пасажир фури, українець, загинув. Водій-турок - з політравмою в лікарні.  

Вантажівка з причепом злетіла у кювет і перекинулась. Є загиблий. Про це редакцію повідомив читач Андрій.

- Щойно проїжджав біля Кровінки, що під Теребовлею, на місці ДТП поліція, рятувальники, - розповів телефоном читач Андрій. – Є один загиблий, ще один – травмований. Фура на іноземній реєстрації злетіла з дороги.

Читач розповів, що на цьому місці дуже часто трапляються аварії. Зараз дорога засніжена і слизька. Ймовірно, важке авто занесло.

Відео дня

За попередніми даними, загиблий - громадянин України. Попередня інформація про те, що він іноземець - не підтвердилась. Однак сама фура - на турецьких номерах. 

Аварія трапилась 16 грудня на 335 км. автодороги М-19 Доманово-Ковель-Чернівці-Тереблече, підтвердили у поліції.

- 58-річний водій, громадянин Туреччини, керуючи автомобілем Iveco з напівпричепом, не впорався з керуванням та з’їхав в кювет, - повідомили в управлінні патрульної поліції в області. - Внаслідок ДТП водій вище вказаного автомобіля отримав тілесні ушкодження. Попередній діагноз: політравма. 28-річний пасажир-українець загинув на місці події.

Ділянка дороги, де трапилась ДТП, - розчищена, стверджують у поліції. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (14)
  • Роман Мостовий

    Внас вічно надороги немає грошей бо бляцкі депутати і тд ще ненажерлись томуй таке тільки в україні ..(((Нагові Мерседеси ауді ітд.  Суки мають більш нінашо..Аяк дорожнім службам платять так і працюють.  Булиб умови булиб дороги  нормальні..
  • РУХ!

    Бачив наслідки цієї аварії. Там фура  25ка, злетіла, за нею ще пассат пішов прямо. Бачив, як тягнули трактором Пассат. В перекинуту фуру, зранку десь в 8, годині.
  • Ігор Васильович

    я там живу, дорога не була ні почищена ні посипана, кілька годин перед аварією ми витягували машину мого сусіда, який там злетів з дороги
  • Anonymous

    Там знак обмеження швидкості 30 км/год. Якби водій виконував його вимоги, то  аварії б не сталося.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 «Воюю — заради команди», — історія бойового медика реактивної артбатареї photo_camera 20:01 У Раді пояснили чому будуть переглядати тариф на світло для населення 19:03 Тернопіль прикрасили до Великодня: фоторепортаж з міста 18:02 Тепер захищає нас із неба: загинув 25-річний воїн з Коропецької громади Андрій Данцевич Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 17:04 У Тернопільській громади висадили понад сотню дерев та кущів: де стане зеленіше 16:02 У Тернополі стартував сезон фонтанів (Фото дня) 15:01 У Бучачі освятили Алею Памяті 25-ти воїнам-героям з громади photo_camera 14:03 Без яєць та молока, з ромом та журавлиною: блогери та господині Тернополя поділилися рецептами пасок 13:03 На Чортківщині жінка впала в 12-метровий колодязь 12:03 Молода картопля за 65, а яйця – 23: що та за скільки продають на ярмарках до Великодня 11:03 Чи будуть депортувати з-за кордону чоловіків з простроченими паспортами: пояснює юрист 10:09 У Тернополі чоловік на BMW втікав від поліцейських: чим закінчилась погоня 09:14 Легендарна паска за рецептом Дарії Цвєк: тримайте секретний рецепт play_circle_filled 08:30 Вночі окупанти атакували «Кинджалами» Львівщину та Франківщину, цілились в теплоелектростанції
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up