В аварію у Кременці потрапив міський голова Почаєва Василь Бойко

В аварію у Кременці потрапив міський голова Почаєва Василь Бойко
  • Renault Fluence з'їхав з проїжджої частини на парковку, де зіткнувся із транспортними засобами ВАЗ-21014 та Skoda Octavia.
  • У ДТП травмованих немає. Кермувальника освідчили. В його крові алкоголю не виявили.

В аварії, яка трапилася 30 липня в Кременці, люди не постраждали. Механічні ушкодження є у трьох автомобілів, два з яких стояли припаркованими на узбіччі. 

  • Того дня, о 18:43, на лінію "102" надійшло повідомлення від фельдшера бригади швидкої допомоги про те, що до них після дорожньо-транспортної пригоди із забоями голови, саднами передпліччя та вегето-судинною дистонією по гіпертонічному типу звернувся житель Почаєва, - повідомили у відділі комунікації головного управління нацполіції в області.

Чоловікові, який керував службовим автомобілем марки Renault Fluence, стало погано, кажуть у поліції. За словами пасажира даного транспортного засобу, водій з нею спілкувався, але в якусь мить раптово замовк і зомлів. 

Відео дня

В результаті - його автомобіль з'їхав з проїжджої частини на парковку, де зіткнувся із транспортними засобами ВАЗ-21014 та Skoda Octavia.

- Кермувальника освідчили, - повідомив начальник відділу комунікації головного управління нацполіції в області Сергій Крета. - В його крові алкоголю не виявили. Подія внесена до журналу єдиного обліку.

У соцмережах, де люди поширювали відео з місця аварії, користувачі писали, що за кермом Renault Fluence нібито був міський голова Почаєва.

Як вдалось нам з’ясувати від власних джерел у правоохоронних структурах, це й справді був очільник Почаєва Василь Бойко. Чоловік, за словами нашого джерела, їхав зі своїм бухгалтером у справах. Рапторм йому стало зле. Авто з’їхало на узбіччя, де зіткнулось ще з двома машинами.

Із 7 листопада 2014 року і на даний час чоловік обіймає посаду Почаївського міського голови.

Відео з групи Типовий Кременець

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3)
  • Yroslav Kyryk

    ну і шо що потрапив за день в украіні потрапляе в аваріі тисячі людей чому про них не пишете а він що президент держави що заслуговоі такоі уваги немае вам кореспондентам чим займатися економіка в тіні пенсіі затримуються а ви мені про мера почаева
  • Nem Nemezis

    Відмолять

    Vadim Yasinskiy reply Nem Nemezis

    Там же секта кацапська. Вони не відмолять, відкуплять))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up