ДТП на Бандери: загинув, чоловік, який їхав на моноколесі. З ночі в області - уже три смертельні аварії

ДТП на Бандери: загинув, чоловік, який їхав на моноколесі.  З ночі в області - уже три смертельні аварії
  • На Бандери трапилась аварія зранку 10 вересня. Загинула людина. Поліція виїхала на місце ДТП.
  • Загалом це вже три смертельні аварії за цей день. 

У Тернополі на проспекті С. Бандери загинув чоловік. На місце виїхала слідчо-оперативна група і з’ясовують всі обставини ДТП.

- Автобус  №11 здійснив наїзд на чоловіка, який рухався на моноколесі дорогою, - повідомили попередню інформацію.

За попередніми даними, яку надали свідки події правоохоронцям, чоловік їхав дорогою на «одноколіснику». Наїхав чи то на каналізаційний люк, чи то на іншу перешкоду, впав під автобус, який рухався. Отримав серйозні травми. Дорогою до лікарні він помер.

Відео дня

Загалом уже троє людей загинули на дорогах області 10 вересня. Ще один пасажир – у реанімації. 

Коротко про аварії, які трапились цієї ночі та ранку. 

У с. Мухавка, що на Чортківщині, 47-річний водій Volkswagen Transporter не впорався з керуванням, авто з’їхало в урвище. Водій загинув на місці.

- За попередніми даними, кермувальник, виконуючи розворот заднім ходом, виїхав за межі проїзної частини, злетів в десятиметрове урвище та перекинувся в струмок, - повідомив начальник відділу комунікації головного управління Нацполіції в області Сергій Крета. - Чоловік, 1973 року народження, загинув на місці автопригоди. Пасажирів в транспортному засобі не було. 

У Збаразькому районі автопригода завершилася летально для водія вантажівки. Близько 8:00 неподалік села Ліски Збаразького району водій автомобіля Renault Premium не впорався з керуванням та з'їхав у кювет. Авто перевозило дошки.

На місце пригоди виїжджала слідчо-оперативна група. За попередньою інформацією, у момент падіння кабіна відірвалася від шасі. П'ятидесятивосьмирічний чоловік загинув ще до приїзду швидкої, повідомив Сергій Крета. 

Близько 6 ранку у Великому Ходачкові, що в Козівському районі, 26-річний водій Volkswagen Polo, житель Тернополя, виїхав на зустрічну, з’їхав в кювет, і авто перекинулось. 30-річний пасажир, житель с. Купчинці Козівського району, потрапив до реанімації Університетської лікарні. У чоловіка діагностували закриту черепно-мозкову травму, перелом лівої ключиці, забій грудної клітки і під питанням перелом основи черепа.

Одна з причин автопригоди, яку розглядають правоохоронці, водій не впорався з керуванням, з'їхав з дороги і врізався в бетонну огорожу.

- Усі автопригоди внесені в ЄРДР, згідно зі статтею 286 Кримінального кодексу України, - повідомив Сергій Крета. - Триває слідство. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (29)
  • VITALYA F

    Довийо**вався!! Так йому і таким як цей і треба! Будуть ще смерті через ті електросамокати і ті моноколЕса. Як кажуть: "Кінь на чотирьох і той спотикається".
  • Denis Kubinets

    Нормально ! Эти дауны на самокатах ебашут по дороге .... ещё так быстро ! Это должно было случится !
  • Шаварин Божена

    Марс ретроградний 💁🏼‍♀️
  • Саша Малишевський

    Шкода звичайно чоловіка який загинув ....але потрібно було дотримутися усіх правил безпеки і дорожнього руху і залишився би живий
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up