В нічній ДТП на Збаражчині загинув пішохід

В нічній ДТП на Збаражчині загинув пішохід
  • Від початку листопаду на дорогах області загинули 12 (!) людей. У цей період в минулі роки загиблих було від 2 до 9. 

Водій на «євробляхах» збив пішохода, який рухався дорогою – поза межами пішохідного переходу. Чоловік від отриманих травм загинув на місці.

Аварія трапилась 16 листопада на автодорозі «Доманово-Ковель-Чернівці-Тереблече» в Збразькому районі, в напрямку м. Кременець близько 22.00.

Відео дня

20-річний водій, керуючи автомобілем «VolkswagenGolf» на польській рестрації, наїхав на  70-річного пішохода, який рухався правою смугою проїжджої частини дороги в попутному напрямку.

Як з’ясували слідчі на місці, пішохід був в темному одязі, а ділянка дороги не освітлювалась. 

«VolkswagenGolf» помістили на арештмайданчик Збаразького відділення поліції.

Водій, за попередніми даними, був тверезим. Остаточно це підтвердять чи спростують результати експертизи – у водія відібрали взірці крові в Збаразькій центральній районній лікарні.

  • Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України, - повідомили у відділі комунікації головного управління нацполіції в області.

Кількість загиблих в листопаді

Рік

2018*

2017

2016

2015

2014

2013

Кількість загиблих
в ДТП

12

9

6

4

2

4

*від початку місяця

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (17)
  • Сергій Олійник

    Напревеликий жаль Пішоходи нехтують правилам. Бляхи тут ролі не грають. Немає значення на яких номерах авто.

    Яремчук Юра reply Сергій Олійник

    Eugene Novikov скажу що думаю. Ти ЇБАНАТ

    Eugene Novikov reply Сергій Олійник

    Сергій, справу роблять євробляхєри, а без них бляхи іржавіли б собі по Польщах самі самісіньки.

    Сергій Олійник reply Сергій Олійник

    Eugene Novikov  кометар ввжаю не доречним.

    Eugene Novikov reply Сергій Олійник

    Сергій Олійник має значення, на яких номерах сумління водія. Якщо людина може відбирати у старих пенсії, коли не платить митні сбори, частина яких йде до ПФ, то нічого д вуватись, що така людина й життя зможе забрати.
  • Kristina Vovk

    Так, по наших законах винен водій. Але... Пішохід рухався в попутному напрямку,а не в протилежному, поза межами пішохідного переходу.
  • тойво

    По таблиці видно що в останні роки зросли к-сть дтп.Мабуть через доступні по ціні євробляхи,бо часто в них за кермом ті,кому і велік давати страшно.Питання як вони права получили.чи купили.
  • Іван Ма

    Причина втому що якби він їхав з належною швидкість по населеному пункті тоби загальмував ,а так жинуть по 120 150 км і тому вся причина.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
16:00 Нові катальпи біля парку «Сопільче»: як виглядають? (ФОТО ДНЯ) photo_camera 15:00 Зеленський увів в дію рішення РНБО щодо обмеження роботи онлайн-казино 14:09 Пожежа у Тернополі — стовп чорного диму бачили з різних мікрорайонів міста. Подробиці 14:00 У Тернополі презентували фільм «Вовк. Страху нема» — екранізовану історію відваги воїнів ЗСУ Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 12:55 У полі на Бучаччині знайшли мертвою зниклу 72-річну жінку 11:25 ДТП поблизу Тернопільської митниці – на дорозі не розминулись два авто 11:00 Для дачників в Тернополі курсуватимуть спеціальні маршрутки (ГРАФІК) 10:02 По всій країні розшукують двох чоловіків, які розстріляли поліцейських на Вінниччині 10:00 Синоптики попереджають про заморозки у вихідні на Тернопільщині 09:01 Рум’яні пиріжки: як приготувати смачні та пишні смаколики без дріжджів на кефірі 22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up