У Смиківцях ДТП: зіткнулись мотоцикл та мікроавтобус. Загинув депутат облради Іван Мурин

У Смиківцях ДТП: зіткнулись мотоцикл та мікроавтобус. Загинув депутат облради Іван Мурин
  • За власною інформацією «20 хвилин», за кермом двоколісного перебував депутат облради Іван Мурин. Чоловіка доправили до лікарні, де він невдовзі помер. 
  • Мотоцикл перетворився на купу металобрухту. Пошкоджений і мікроавтобус.

ДТП із потерпілими трапилась 27 серпня близько 12.30 на трасі на Смиківці. Там зіткнулись мікроавтобус і мотоцикл. З власною інформацією «20 хвилин», за кермом двоколісного перебував депутат обласної ради Іван Мурин. Його забрали до лікарні, а сам транспортний засіб перетворився на купу металобрухту.

Відео дня

— На автодорозі М-30 Стрий — Ізварине, неподалік села Смиківці, сталася автопригода з потерпілими, — повідомили тим часом в управління патрульної поліції в області. — У зв’язку з дорожньо-транспортною пригодою рух транспорту на визначеній ділянці дороги ускладнений.

На місці працюють патрульні та медичні працівники. Плануйте маршрут своєї поїздки з урахуванням цієї інформації.

Врятувати життя Івану Мурину не вдалось

— Близько 13-ої години сталася ДТП з потерпілими, — повідомила речниця управління патрульної поліції в області Катерина Метельська. — За попередньою інформацією, водій автомобіля «Фольксваген», з’їжджаючи з автодороги М-30 Стрий — Ізварине, допустив зіткнення із мотоциклом, який рухався автодорогою у напрямку міста Тернополя. Внаслідок ДТП травмувався водій мотоцикла, його забрали до лікарні. Обставини ДТП з’ясовує слідчий.

Інформація про те, що Івана вже немає серед живих, підтвердили близько 14.30 його друзі та однопартійці. А також у поліції. 

— За попередньою інформацією, водій автомобіля Volkswagen, рухаючись трасою в напрямку села Смиківці, зіткнувся з мотоциклом Kawasaki, — повідомив заступник начальника відділу комунікації Головного управління Нацполіції в області Андрій Василик. — В результаті удару кермувальник двоколісного мототранспорту отримав тілесні ушкодження. Його бригада екстреної меддопомоги госпіталізувала до лікарні, але врятувати життя 38-річному тернополянину не вдалося. Даний факт внесений в ЄРДР, відповідно до ч. 2 ст. 286 ККУ. Триває слідство. 

Він був механіком від Бога. Дуже хороша людина

Тернополянин Володимир Кулак, який був співробітником і товаришем Івана Мурина, разом із ним пив каву в аеропорту. Вони поспілкувались і роз’їхались. Володимир поїхав попереду на власному авто, Іван виїхав на кілька хвилин пізніше.     

— Чую — удар, звук такий, ніби щось вибухнуло чи то колесо в когось вистрелило, — Володимиру Кулаку дуже важко говорити. Він щораз зупиняє розмову. Видно, що чоловік ледь стримується. — Дивлюсь в дзеркало – там аварія. Вернувся, думаю, може комусь допомога потрібна. Під’їжджаю, бачу, Іванів мотоцикл лежить.

Травмованого чоловіка госпіталізували до Обласної лікарні та одразу взяли на операційний стіл. На жаль, травми виявились несумісними із життям.  

— Іван казав їде, десь має зустріч в Тернополі, ніби автосалон мали відкривати, і він мав бути там присутнім, якби не бус… — каже Володимир Кулак. — Ми з Іваном не так давно їздили на схід, на Харківщину, під Ізюм. Волонтерили… Він був механіком від Бога. Дуже хороша людина. Він такий, таких дуже мало. Порядний, добрий завжди готовий прийти на допомогу. Болить. Дуже шкода...

Редакція "20 хвилин" щиро співчуває дружині, маленьким донечкам, рідним, побратимам та всім тернополянам. Царство небесне і світлая пам'ять... 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (28)
  • App Box

    Стоянка траків, там мають бути камери відеоспостереження, де зафіксовано аварію. А визначити швидкість по відео елементарно.

    Читач80 reply App Box

    швидкість мотоцикла біля 200км/год

    Леонід Зільник reply Читач80

    Теж сьогодні таку інфу чув. 200
  • Читач05

    Ще один урок дибілам, які люблять швидкість. Задовбали вже ті гонщики. -1
  • Андрій Рассказов

    Співчуття рідним,їх реально шкода.Як говориться,про мертвих,або добре,або нічого,але.
    Так,Т4  порушив,перетнувши дві суцільних, підставивши правий бік.Та удар мотоцикла був такої сили,що вирвало бокові двері і авто яке важить майже 2т розвернуло більш ніж на 90°+гальмівний шлях там ніби відсутній...
    P.S.Нічого особистого,але водія мотоцикла мені не шкода,він сам обрав свою швидкість самоліквідації,тож у Тернополі ще -1 "ХРУСТИК".

    Леонід Зільник reply Андрій Рассказов

    Там вроді не дві суцільні.
  • Олег Кравець

    Швидкість мотоцикла була від 150-200 км/год

keyboard_arrow_up