Біля Зарваниці водій збив двох дівчаток - вся школа молиться за них (ОНОВЛЕНО)

Біля Зарваниці водій збив двох дівчаток - вся школа молиться за них (ОНОВЛЕНО)

Аварія трапилась близько 11 ранку 24 квітня.

Одну з дівчат серйозно травмовано, кажуть очевидці. Стан іншої трохи кращий.

У шестикласниці перелом ноги. 3-класницю підібрали непритомною - повідомили у школі, де навчаються дівчатка.  

В Зарваниці машина збила двох дівчаток. Про це повідомила редакцію читачка Галина, родичі якої стали очевидцями аварії.

  • Водій «петляв», їхав тротуаром, мало моїх родичів не зачепив, а врешті збив двох дітей, які йшли позаду них, - розповіла пані Галина.

 

Відео дня

Дорожньо-транспортна пригода трапилася у понеділок, 24 квітня, на Теребовлянщині. В селі Вишнівчик водій автомобіля ВАЗ 2107 збив пішоходів. Про це повідомили у відділі комунікації головного управління нацполіції в області. 

Під колесами авто опинилися дві дівчинки – 2008 та 2006 років народження. Обидві – мешканки села Зарваниця. Потерпілих госпіталізували до лікарні.

Дівчат з політравмами госпіталізували до Теребовлянської лікарні, а вже звідти автомобіль швидкої доправив їх до Тернополя. За попередньою інформацією, в однієї дитини перелом обох ніг, а в іншої – травма голови.

На місце автопригоди виїжджала слідчо-оперативна група. Водій стверджує, що на кілька секунд втратив свідомість через погане самопочуття.

Слова кермувальника перевіряють слідчі, а також встановлюють остаточну причину аварії.

О 15.00 нам стало відомо, що у старшої з дівчаток Юлі - струс мозку і 2 переломи на нозі, а в третьокласниці Соломійки - перелом руки, тазової кістки, 2 переломи ноги. Дівчинка потребує оперативного втручання.

За нашою інформацією, водію 24 роки. Він саме їхав до стоматолога у Зарваницю.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (4)
  • Януся Мазур

    Не судіть нікого ніхто незнає що кого чекає сьогодні))))
  • Ксеня Шуфліта

    Аварія трапилася не близько 11, а 9 десь 8:40 якраз коли діти йшли до школи!
  • Anonymous

    (Водій стверджує, що на кілька секунд втратив свідомість через погане самопочуття.) як водій сам може таке стверджувати і наступне якщо погано чого сідати заруль

    тойво reply Anonymous

    їхав до стоматолгога,мабуть зуб болів сильно.але можна було когось попросити шоб завіз..
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up