Вночі на в'їзді в Тернопіль сталась смертельна аварія. Загинула жінка (ОНОВЛЕНО)

Вночі на в'їзді в Тернопіль сталась смертельна аварія. Загинула жінка (ОНОВЛЕНО)
  • Про нічну аварію на вулиці Микулинецька, редакцію повідомляють читачі. 
  • За нашою інформацією, автомобіль вчинив наїзд на жінку, що переходила дорогу. Вона загинула.
  • Зранку неподалік трапилсь ще одна ДТП. Чи є потерпілі, наразі невідомо.

— Тубдиспансер до центру. Збили людину на пішохідному, — повідомляють тернополяни в соцмережах. 

 За нашою інформацією, ДТП трапилась ще вночі. І в ньому загинула жінка. 

Журналістам «20 хвилин» цю інформацію підтвердили на гарячій лінії Швидкої допомоги. За інформацією медиків, жінці було близько 50-ти років. 

Відео дня

Згодом деталі виїзду медиків на місце аварії пповідомили на офіційній сторінці Центру екстреної медичної допомоги. 

— 27 січня о 7.02 бригада швидкої виїжджала на вул. Микулинецьку в Тернополі, зупинка тубдиспансер, на місце ДТП. 56-річна жінка переходила дорогу по пішохідному переходу, коли її зачепила одна автівка, а інша протягнула кілька метрів… На жаль, медикам швидкої не вдалося її врятувати, вони змушені були констатувати біологічну смерть пацієнтки, що настала від травм, які не сумісні із життям, — повідомили медики. 

Тим часом стало відомо про іншу аварію, яка трапилась неподалік. 

У телеграм-спільноті «Корки» опублікували фото з ДТП.

— 9.00 год ранку, на дорозі М-19(332 км) (поблизу с. Острів) водій, керуючи тз Фіат Добло, не був уважним, не стежив за дорожньою обставкою, не дотримався безпечної дистанції між автомобілями та здійснив зіткнення із автомобілем Тойота Ленд Крузер, — повідомили у пресслужбі управління патрульної поліції в Тернопільській області. 

Внаслідок ДТП автомобілі отримали механічні пошкодження. На водія автомобіля Фіат складено протокол за ст. 124 (Порушення ПДР, що призвели до ДТП) КУпАП .

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Читач48

    Микулинецьку як мінімум потрібно перестелити, а то всі лиш лівим і їдуть, та зробити нормальне освітлення і розмітку, а то по факту на пішоходних особливо в мокру погоду тих пішоходів не видно взагалі, та і ще самі пішоходи ходять чорні без жодного відбивача.
  • Teren Teren

    Скільки ще народу має там загинути, на тій Микулинецькій, щоб нарешті збудували надземні чи підземні переходи? Або, хоча б каскади (НЕ ОДИН) лежачих поліцейських. На бруківочку, фонтанчики і всяку іншу дурню в Надала гроші є, а от безпека жителів міста його абсолютно не цікавить, з того ж бабла не буде.

keyboard_arrow_up