Вночі п'яна дівчина за кермом авто свого хлопця в'їхала у стовп

Вночі п'яна дівчина за кермом авто свого хлопця в'їхала у стовп

Аварія з матеріальними збитками трапилась на вул. Вояків дивізії "Галичина", 22 близько 00:05 у середу, 25 жовтня.

- 21-річна дівчина-водій їхала на авто Renault Megane по вулиці Вояків дивізії "Галичина", 22 і в'їхала у стовп, - повідомляють в прес-службі управління патрульної поліції Тернополя. - Дівчина була в стані алкогольного сп’яніння. Результат алкотесту - 1.42 проміле - це в сім разів більше допустимої норми.

На водія патрульні склали протокол за ч.1 ст. 130, протокол за ст. 124 та вилучеили посвідчення водія.

Корисне посилання

Актуальні пропозиції купити Renault Megane від 4200$ на Automoto.ua.

Відео дня

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (16)
  • Анонім

    А ви замітили ,що з ліквідацією ДАІ у нас стало більше бухих їздити ,і як бонус ще людей збивати масово ,а відповідальності жодної .

    Олег reply Анонім

    Коли працювала Даї бухих було менше через взятки, а зараз більшевиводять нв чисту воду

    Анонім reply Олег

    Я розумію ,що відкуплялись ,але коли збив людину то тут особо не відкупишся . Хто б не говорив ,але тоді ДТП з трупами було меньше . Подивіться статистику коли м......к ющенко розігнав ДАІ ,почалося збільшуватись випадки ДТП з потерпілими .Потім повернули ДАІ і картина почалася троха змінюватись в кращу сторону . Зараз стало ще гірше оскільки набрали в поліцію колишніх студентів ,і ще врахувати те ,що вони зараз мусять і на виклики виїжати ,і слідкувати за громадським порядком ,і ще автомобілістів контролювати . Можна було систему ДАІ почистити, набрати нових ,але не херити цю слюжбу .

    тойво reply Анонім

    бухих так само їздить.просто зараз їх частіше ловити почали.



    Відповідальність штраф 10000грн.

    коли було дай то який штраф був?ото ж бо і воно.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
18:03 У Тернополі відкрили виставку до річниці першої згадки про місто photo_camera 17:30 Новий закон про мобілізацію: розʼяснення про те, що зміниться 17:05 Скільки коштує орендувати електросамокат у Тернополі: порівняли тарифи та умови photo_camera 16:25 Тернопільска модель, студентка ЗНУ Маріна Міжонова здобула титул Miss Supranational Від читача 08:18 Ефективна співпраця на допомогу людям 15:55 Президент підписав Закон про мобілізацію 15:40 Тарифи підняли, а людей не спитали! Тернополяни скаржаться на управителів будинків 15:10 Помер український письменник та громадський діяч Дмитро Капранов 14:35 Газопостач на Тернопільщині завищував ціни, тепер має повернути майже півмільйона у бюджет 13:55 У Тернополі організовують перший ековелопробіг 13:15 В Тернополі виступить один із найпопулярніших нових гуртів українського шоубізу 100лиця play_circle_filled 12:35 У Тернополі чоловік продавав наркотики під виглядом електронних сигарет 12:01 Яку роботу пропонують в Тернопільському центрі зайнятості 11:30 Чи має шанс 2024-ий рік бути мирним? Що думають українці(ОПИТУВАННЯ) 10:50 ВЛК для людей з інвалідністю: кому треба пройти повторно і кого розраховують мобілізувати 10:15 Рідні полеглих Героїв отримали відзнаки «Почесний громадянин міста Тернополя» photo_camera 09:35 У Чорткові з'являться сонячні електростанції за пів мільйона євро 09:00 НБУ підвищив офіційний курс долара 08:00 У Тернополі мають відремонтувати дорожнє покриття на шести вулицях 22:00 У Зарваниці відбудеться Хресна дорога
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up