Водій BMW утікав від таксиста, тому збив студентку

Водій BMW утікав від таксиста, тому збив студентку
  • Загрози життю дівчини немає. Вона зараз у лікарні, але з реанімації її перевели через добу після ДТП.
  • У поліції не відкидають вини водія BMW, навіть якщо буде встановлено, що він утікав від машини таксі. Бо поїхав «під знак». 

Поліція шукає таксиста, який виїхав на смугу зустрічного руху. Водій BMW уникав зіткнення, тому вилетів на тротуар, де збив студентку.

Нагадаємо, У Центрі водій на BMW збив студентку на тротуарі. Аварія сталась на вул. Руській у четвер, 25 травня, близько 15.00.

Корисне посилання

Актуальні ціни на BMW у Тернополі на Automoto.ua.

- Наступного після ДТП дня потерпіла переведена з реанімаційного відділення до відділення політравми, - повідомив начальник відділу розслідування злочинів у сфері транспорту головного управління нацполіції в області Богдан Шуляр. - Загрози її життю немає. У дівчини діагностували закриту черепно-мозкову травму та забої різних частин тіла.  

Відео дня

У поліції вже встановили, що водій BMW їхав на машині товариша. Поїхав центром під знак «Рух механічних транспортних засобів заборонено».

- І сам водій, і очевидці події ще в день аварії стверджували, що на зустрічну смугу виїхало авто таксі, тому водій іномарки, уникаючи зіткнення, різко звернув вправо та виїхав на тротуар, - каже Богдан Шуляр. – Ця інформація підтвердилась і при детальному дослідженні відео, вилучених з трьох камер відеоспостереження.

У поліції вже становили марку та службу таксі, яке створило перешкоду водієві BMW. Кажуть, це специфічна марка авто.

В подальшому будуть призначені експертизи, які дадуть оцінку діям як водія іномарки, так і діям таксиста.

- Навіть якщо буде доведено, що таксист виїхав на смугу зустрічного руху, чим вплинув на скоєння ДТП, ми не відкидаємо вини водія BMW, - каже Богдан Шуляр. – Вже порушене кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України. Рішення у цьому провадженні буде прийнято після встановлення ступеню тяжкості травм потерпілої і тривалості її лікування, а також за результатами комплексу автотехнічних експертиз.

У день скоєння ДТП водія BMW в присутності поліцейських перевіряли на вміст алкоголя у крові. Апарат «Алконт» видав результат – нуль. Призначено ще дослідження біологічних взірців в бюро судмедекспертизи та наркодиспансері.

Юридична довідка

Кримінальний кодекс України
Стаття 286. Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами

Ч. 1. Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження, - карається штрафом від двохсот до п'ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого. 
 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (7)
  • Діонісій

    я от не можу зрозуміти, звичайних людей взагалі за дурнів і за бидло рахують ? знову якесь мажоріще завтикало і скоїло ДТП, дівка в лікарні, а водія виправдовують. на відео видно, або водій завтикав, або переляканий на усю голову. йому зійде все з рук, він порушив правила і винен ! треба було людям на місці розібратись. а так ніхто не буде здивований, що дівчину постраждалу зроблять винною, бо ішла не в той час і не в тому місці.
  • Пустило

    Порозводили тут всіляких таксі,маршруток.Най хлопи пішки ходят,нема чого,їздити вони хочут.Нема де пану по центру на крутій машині проїхати.Неподобство.

    Anonymous reply Пустило

    І взагавлі, нема чого по цетру ні їздити ні ходити, там вон паньству місця не вистачає!
  • Anonymous

    Який таксист, ака перешкода? Ідіоти, чи нас всіх за ідіотів маєте? То таксі що, вдарило то БМВ, чи хоча б створило перешкоду? Так якщо й був натяк на маневр, так лише НАТЯК! Для БВМ було достатньо простору щоб просто їхати собі далі. То не таксист винен, то той  виродок в бесі. От цікаво, хто ж то є? І знову мутять, знову стрілочника шукають, як недавно з крисоватим.

    Петро Білецький reply Anonymous

    Вони хочуть штрафанути водія БЕХИ за то шо проїхав під знак, а у вині наїзду на дівчину звинуватять неіснуючого Таксиста якого ніколи незнайдуть!!!!!! Все норм, так як я і сподівався. А чому ви не оприлюдните фамілію водія БМВ ???? Народ має право знати.

    Anonymous reply Петро Білецький

    Якби після кожної підрізки чи такого"лобового" вискакували на тротуари, жителів в місті стало б в рази менше. Хай навіть той таксист і хотів виїхати на зустрічну, чого він, правда, так і не зробив. Ну нехай, то для чого людей на тротуарі калічити? Тим більше, смуга широка, а беха сама чомусь вліво мотнулась., а потім різко, під 90 градусів, вправо на тротуар. То або якесь чмо неадекватне, що права купило, а їздити не навчилось, або обкурене, або просто за дорогою  не дивилось і по телефону "базарило". Контролю за ситуацією не було, а тут раптом "таксист", воно й з переляку вправо до відказу і по пішоходах.

    Назар Вітвіцький reply Anonymous

    Водій бери специфічний,все йому пройде
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
09:02 Окупанти вдарили по багатоповерхівці в Дніпрі. Є загиблі, серед них — дитина 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області 22:01 «У ногу прилетів осколок боєприпаса»: 47-річний захисник з ампутацією проходить реабілітацію у Тернополі 21:03 Мрію повернутия до Тернополя: де зараз американський співак який виступав у центрі міста play_circle_filled photo_camera Від читача 13:58 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 20:01 У Тернопільському музеї влаштували Великодню майстерню photo_camera 19:00 По 15 років тюрми присудили трьом депутатам держдуми 18:15 На «Дружбі» ремонтують аварійні сходи: що змінилося? 17:33 Як в Україні буде відбуватись мобілізація ув'язнених. Пояснює юрист 16:50 Неймовірні магнолії та сакури розквіли в Кременецькому ботанічному саду. Як туди дістатись photo_camera 16:10 У Тернополі засудили екскерівника податкової та його сина, які вимагали 40 тисяч доларів неіснуючого боргу 15:35 В Україні презентували законопроект про відбудову та відновлення 14:53 Видання «20 хвилин» на мапі рекомендованих медіа в Україні. Читайте лише перевірені факти! photo_camera 14:30 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:17 На Тернопільщині — штормове попередження 13:45 У Тернополі виділили майже 2,6 млн гривень на техніку для школярів 13:08 У Тернополі зустріли колону «На щиті» із полеглим Героєм Василем Друзюком (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 12:40 У Тернополі пенсіонерка травмувалась в маршрутці, коли водій раптово пригальмував 12:05 Суддю не каратимуть за перевищення швидкості, а тернопільського поліцейського, який його зупинив — звільнили 11:25 У Тернополі водійка на LEXUS в'їхала у перешкоду прямо перед відділком поліції. Була напідпитку
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up