Водії, подбайте про зимову гуму для своїх авто!

Водії, подбайте про зимову гуму для своїх авто!

Вже пора кермувальникам переходити з літньої гуми на зимову. Така заміна під час несприятливих погодних умов допоможе вчасно загальмувати та уникнути аварійних ситуацій на дорозі. Адже під час ожеледиці чи на засніжених і зледенілих ділянках проїжджої частини літня гума може стати причиною ДТП.

На думку експертів при середньодобовій температурі від +5°С до +7°С кожний водій має уже підготувати свій транспорт до несприятливих погодних умов.

Також перед кожним виїздом водієві потрібно перевірити справність свого автомобіля. Зокрема, гальмівну систему, зовнішні світлові прилади, справність склоочисників, системи обігріву та охолодження.

Відео дня

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • ігор

    А що ці експерти говорять якщо в людини шиповані колеса? Що шипи нищити по асфальту і тормозить воно не дуже, що охолоджена літня гума, поки немає морозів і ожеледиці одне і теж.

    David Starr reply ігор

    Якби ти хоч трохи розбирався у питанні, то б таких дурниць не писав. Та ж шипована буває різна, як і умови її експлуатації.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up