Впродовж 22-23 жовтня на дорогах Тернопільщини трапилося шість аварій: одна людина загинула

Впродовж 22-23 жовтня на дорогах Тернопільщини трапилося шість аварій: одна людина загинула

Шість аварій впродовж 22-23 жовтня зареєстрували працівники поліції на дорогах Тернополя та області.

Чоловіка з тілесними ушкодженнями на дорозі о 6:30 22 жовтня в одному із сіл Вишнівецької територіальної громади виявили місцеві мешканці.

Про це повідомляє поліція Тернопільської області.

Люди викликали бригаду екстреної допомоги та правоохоронців. Потерпілого госпіталізували в реанімаційне відділення. При попередньому огляді лікарі сказали, що травми сорокарічного чоловіка характерні удару автомобілем. 

Відео дня

Поліцейські розшукали водія, ймовірно причетного до автопригоди. На його автівці виявили сліди крові. Після експертизи стане відомо, чи причетний даний кермувальник до аварії.

Того ж дня об 11:20 в селі Теофіпілка під час здійснення маневру обгону не розминулися трактор МТЗ-80 з напівпричепом та Daewoo Sens. В результаті удару трактор перекинувся. До лікарні потрапили двоє пасажирів з легкового автомобіля та водій сільськогосподарської техніки.

На автодорозі Доманове-Ковель-Чернівці-Тереблече близько опівдня слідчі зареєстрували чергову аварію. За попередніми даними, водій автомобіля Volkswagen passat виїхав на смугу зустрічного руху, уникаючи зіткнення з Mazda 6", водій якої здійснював маневр обгону вантажівки.  В результаті, Volkswagen врізався в Камаз 5320. 45-річний пасажир іномарки загинув на місці події. Ще одного пасажира доправили до лікарні.

23 жовтня у Тернополі після ДТП травмувався перехожий. Аварія трапилася на Руській об 11:35. Водійка автомобіля Nissan не впоралася з керуванням і врізалася в огорожу. Після цього з паркану вилетіла труба та травмувала перехожого пенсіонера.

На дорозі Татарів—Косів—Коломия—Борщів—Кам’янець-Подільський, між селами Озеряни та Ільче-Золоте Чортківського району, не розминулися автомобілі Renault Megan та Volkswagen Passat. З тілесними ушкодженнями до лікарні потрапила шестирічна пасажирка Renault.

У селі Кам’янки Підволочиської територіальної громади під колеса вантажівки DAF XF потрапила дванадцятирічна дівчина. Аварія трапилася о 16:15 на дорозі Стрий – Дніпро – Ізварине. За попередніми даними, малолітня раптово вибігла на дорогу, а кермувальник не встиг зупинитися. Дівчину госпіталізували до реанімаційного відділення.

У водіїв, причетних до автопригод, взяли зразки крові для перевірки на вміст алкоголю. Усі автопригоди внесені в ЄРДР згідно з частинами 1 та 2 статті 286 ККУ. Триває слідство.

Довідка

1. Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження, карається штрафом від 51 тисячі до 85 тисяч гривень або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

2. Ті самі діяння, якщо вони спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження, караються позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

3. Діяння, передбачені частиною першою цієї статті, якщо вони спричинили загибель кількох осіб, караються позбавленням волі на строк від п'яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

 Читайте також:

На Теребовлянщині водій збив жінку

На Київській під колесами авто загинула жінка, яка переходила дорогу

У лікарні після ДТП померла жінка

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up