Врізався в дерево: водій з численними травмами потрапив в реанімацію

Врізався в дерево: водій з численними травмами потрапив в реанімацію

ДТП трапилось на автодорозі “Тернопіль-Микулинці” в межах села Лучка Тернопільського району, водій не впорався з керуванням, не обрав безпечної швидкості руху, з’їхав з проїжджої частини дороги та врізався в дерево.

Про нерухому людину в автомобілі ВАЗ, яке врізався в дерево, на лінію “102″ 15 лютого повідомив перехожий. При виїзді слідчо-оперативної групи стало відомо, що на автодорозі “Тернопіль-Микулинці” в межах села Лучка Тернопільського району, водій не впорався з керуванням, не обрав безпечної швидкості руху, з’їхав з проїжджої частини дороги та врізався в дерево.

Кермувальника госпіталізували в реанімаційне відділення. При попередньому огляді медики констатували у чоловіка закриту черепно-мозкову травму, струс, перелом основи черепа та забійні рани. На момент автопригоди в салоні авто було двоє пасажирів. Одного з них також доправили до лікарні. Інший за меддопомогою не звертався.

У водія відібрали взірці крові для перевірки на вміст алкоголю.

Відео дня

Ще одна аварія на вихідних, а саме, 16 лютого трапилась на Бучаччині. Не розминулося два автомобіля – BMW та VOLKSWAGEN Passat. Аварія трапилася на автодорозі Івано-Франківськ-Бучач-Тернопіль.

За попередніми даними, водій BMW, обганяючи транспорт, не врахував дорожню ситуацію та допустив бокове зіткнення з попутною іномаркою. До лікарні з травмами госпіталізували двох пасажирів з VOLKSWAGEN Passat.

Обидві автопригоди внесені в єдиний реєстр досудових розслідувань згідно статті 286 частина 1 ККУ. Триває слідство.

Рекомендації для водіїв:

  • Уважно стежте за дорогою, навіть якщо у вас значний водійський досвід.
     
  • Завжди дотримуйтеся дистанції, адже навіть натискаючи на гальма, система спрацьовує лише через кілька секунд. Якщо дистанція між вами та іншим авто буде занадто маленька, то в екстреній ситуації уникнути зіткнення практично неможливо.
     
  • Перетинаючи перехрестя, звертайте увагу не тільки на світлофор. Обов’язково дивіться по сторонах. Для зіткнення досить одного неуважного водія.
     
  • Обережно перелаштовуйтеся в сусідню смугу й спочатку переконайтеся, що вона вільна. Пам’ятайте про існування сліпих зон, які невидимі в дзеркало заднього виду чи в бічні дзеркала.
     
  • Не забувайте про поворотники, коли плануєте перебудуватися в іншу смугу.
     
  • Перевіряйте справність автомобіля перед поїздкою: поворотників, стоп-сигналів, габаритних вогнів. Стежте за станом гуми і регулярно проходьте плановий технічний огляд.
     
  • Будьте особливо уважні, якщо на дорозі з’являється автомобіль зі спецсигналами – завжди давайте дорогу спецтранспорту.
     
  • Не відволікайтеся на телефонні розмови та інші зовнішні подразники. Завжди пристібайтеся. Робіть зупинки й відпочивайте, якщо ваша поїздка занадто довга.

Такі прості дрібниці можуть врятувати життя.
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
20:01 Тернополянка замовила собаку потягом, а коли прийшла зустрічати — його там не було 19:01 З 1 травня в Україні на водіїв чекають зміни 18:01 Кошики, великодні свічки та вербу купували тернополяни на ярмарку, щоб допомогти ЗСУ photo_camera 17:03 «Дрони треба вже»: у Тернополі відбувся благодійний концерт на підтримку ЗСУ Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 16:01 «За тиждень — Великдень!»: тернополяни освятили вербу та діляться фото в соцмережах photo_camera 15:05 «Моє серце два роки в полоні»: матері та дружини благають звільнити військових 14:00 Ціни стартують від 29 гривень: де та за скільки можна придбати великодні паски у Тернополі 13:02 Прочісують поля та ліси: розшук чоловіка з Кременеччини 12:01 Що можна і не можна обговорювати з сімейним лікарем. Пояснює НСЗУ 11:00 Тернополяни освячують вербу: репортаж з храмів 10:02 У Почаєві прощатимуться з захисником Русланом Петриком 09:02 До Великоднього столу: рецепт соковитого курячого філе по-індійськи
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up