Всюди "каша". Водії, будьте обережні: де нерозчищені дороги та ускладнений проїзд

Всюди "каша". Водії,  будьте обережні: де нерозчищені дороги та ускладнений проїзд
  • Сніг, що випав в ніч на 10 грудня, ускладнив ситуацію на дорогах. Тернополяни скаржаться, що через "кашу" виїхати із міста важко. Нерозчищеними залишились і деякі дороги в місті. 
  • Пишіть у коментарях на яких ще дорогах ускладнений проїзд.

—  У напрямку Теребовлі дуже погана дорога. Вона вся вкрита "кашею". Водії, будьте обережні. Не зрозуміло, чому досі не розчистили, — пише тернополянка Наталія. 

У спільноті "Корки", де комунікують між собою тернопільські водії, повідомляють і про ускладнений рух в самому місті. 

Відео дня
v class="embed-responsive embed-responsive-16by9">

- Дуже слизько на мості перед "Епіцентром". Будьте обережні. "Фури" стоять і не можуть з'їхати, - пише водій Дмитро. 

Є інформація і про кілька ДТП, які стались в області  внаслідок негоди. Одна із них неподалік Чорткова. Там в аварію потрапила вантажівка. Її, ймовірно, "занесло" на узбіччя. 

Читайте також: "На Тернопільщині обмежили рух вантажівок та автобусів через погодні умови"

У затори потрапили й вантажівки у с. Ланівці Борщівського району. Через негоду вони не можуть проїхати дорогою.

Чи розчищають дороги? 

Як повідомили у пресслужбі Тернопільської міської ради, працівники комунальних підприємств впродовж ночі здійснювали попереднє механізоване посипання доріг та пішохідних ділянок протиожиледними сумішами з посиленим вмістом солі.

—  Загалом цієї ночі на вулицях міста працювало 19 одиниць спеціалізованої техніки, роботу яких забезпечили підрядні організації: ТзОВ «Авакс Проф», ТМШРБ «Міськшляхрембуд» та ТзОВ «ТехноБудЦентр», йдеться в повідомленні. - До посипання пішохідних ділянок піщано-соляною сумішшю також були задіяно близько 100 двірників.

Роботи з очищення вулиць Тернополя від снігу не припиняються і триватимуть впродовж дня та наступної ночі.

Про роботу спецтехніки повідомляють в Тернопільській обласній держадміністрації.

—  В області знаходиться 3,5 тис км доріг місцевого значення та 1,5 тис км доріг державного значення, за утримання яких відповідає Служба автомобільних доріг в Тернопільській області. Що стосується доріг місцевого значення, за експлуатацію яких відповідає управління капітального будівництва ОДА, то там зараз працює 23 одиниці техніки та заготовлено 38 тис. тонн посипкового матеріалу. За дороги комунальної власності відповідають органи місцевого самоврядування. Працюють диспетчерські лінії Служби автомобільних доріг та управління капітального будівництва. Наразі ми чітко і оперативно реагуємо на ті виклики, які надходять», —  зазначив начальник управління регіонального розвитку, інфраструктури та дорожнього господарства ОДА Олег Продан.

Читайте також: Чи розчищені та посипані двори і дороги у Тернополі? (ОБГОВОРЕННЯ) 

Наразі ми очікуємо коментар від Служби автодоріг Тернопільської області. Стежте за оновленням матеріалу та пишіть у коментарях які дороги нерозчищені, аби попередити інших водіїв. 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (9)
  • Юрій Гринівецький

    Авакспроф не готовий був до снігу 😂
  • Бодя Олегович

    Файного... мера сь те вибрали....,файного!!!! тьфу бля...!

    Sergey Sergey reply Бодя Олегович

    Невідомо хто тільки за нього голосував?! Кого із знайомих не запитаю, усі говорять, що голосували за когось іншого! Хто ж тоді вибрав ту лису гниду?!

    Бодя Олегович reply Sergey Sergey

    проблема в тому,шо небуло високої явки виборців.Вот воно і сталось.
  • Бодя Олегович

    "Техніка готова...,!сіль пісок є...! "не вірю пезд..нам - злодіям при владі.
  • Читач55

    Сніг чистять, коли його нема, а коли випав ,то "ось вам".
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up