Ввечері ями в Тернополі залатали. Кажуть, що з приїздом Гройсмана це не пов'язано

Ввечері ями в Тернополі залатали. Кажуть, що з приїздом Гройсмана це не пов'язано
  • На вирізані ями на дорогах Тернополя водії скаржилися в понеділок, 18 березня. У міськраді казали, що ремонт зроблять, як тільки наріжуть більше ям.
  • Залатали ями ввечері 18 березня на трьох вулицях міста. А 19 березня почали різати нові ще на двох вулицях. 

Чимало нарікань на вирізані і покинуті ями на вулицях Тернополя було у соцмережі Facebook. Люди публікували фото та відео, зокрема із проспекту Степана Бандери. Журналістці "20 хвилин" 19 березня директор відділу технічного нагляду Тернопільської міської ради Олег Вітик пояснював, що по всьому місту проводять вирізання ямкової карти, щоб зробити вже якісний ямковий ремонт. Така відповідь викликала обурення у читачів, мовляв, чому не можна вирізати і відразу залатати. А вранці 19 березня тернополянин Олег Синовець на своїй сторінці у Facebook опублікував фото на якому видно, що ями на просп. Бандери - залатали. 

- Я проїжджав там вчора (18 березня) близько восьмої вечора, то ями ще були і не було жодного натяку на їх ремонт, - каже чоловік. - Сьогодні вранці вже побачив, що ями залатані. Але ще помітив, що вночі на Бандери їхала спецтехніка, яка прибирала вулицю, шум був. 

Відео дня

Ями справді почали ремонтувати ввечері 18 вересня, каже директор відділу технагляду Олег Вітик.

- Підготовка була на проспекті Бандери, на вулиці Текстильній та 15 Квітня. Нарізали певну кількість карт, щоб запустити асфальтний завод, - коментує пан Вітик. - Вчора ми його запустили і до 21.30 закрили всі карти, які понарізали за три дні до того. Сьогодні (19 березня) ріжемо на Енергетичній в напрямку до газової заправки та на вулиці Львівській. Нехай водії не "кіпішують", бо ми не можемо на кожну ямку запускати асфальтний завод, бо це великі затрати, щоб розігріти техніку. Тому два-три дні йде підготовка, а тоді за день чи два ми асфальтуємо і таким чином ми працюємо завжди. 

На запитання чи не пов'язаний ремонт із приїздом в Тернопіль 19 березня Прем'єр-міністра України Володимира Гройсмана, пан Вітик відповів, що яка різниця хто приїжджає. 

- На Львівській от будемо різати, то він там їхатиме? Просто треба робити в'їзди у місто, бо зі сторони Львова дорогу обласного підпорядкування зробили і ми мусимо, як кажуть, щоб не відрізнялося місто від області, - додає Олег Вітик.

Тому зараз ремонтують в'їзди у місто, потім перейдуть на магістральні дороги і після цього робитимуть дороги в житлових мікрорайонах. 

 

 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3)
  • тойво

    То совпадєніє.ями ніпричому.
  • Ігор Комендат

    Не переживайте панове, після від’їзду Гройсмана жодна яма не постраждає :)
  • Oleg Synovets

    За дивним збігом обставин дорогу залатали в переддень приїзду Гройсмана ))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
11:25 Масована атака росії: удару зазнали об'єкти критичної інфраструктури України 11:01 На Тернопільщині через негоду перебої з електропостачанням є у 39 населених пунктах 10:25 У Мінекономіки назвали причини переходу на літній час 09:35 Помер військовослужбовець із Кременецької громади Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 09:00 29 березня без світла буде одна вулиця в Тернополі 08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up