Як тернополяни з УБД можуть скористатись безкоштовним паркуваннням

Як тернополяни з УБД можуть скористатись безкоштовним паркуваннням

Відтепер тернополяни можуть сплачувати за паркування у місті у додатку «е-Тернопіль». Для учасників бойових дій існує пільга.

У Тернополі оператори паркувань надають пільгу на безкоштовне паркування автотранспорту для учасників бойових дій. Для цього потрібно пред’явити посвідчення учасника бойових дій паркувальнику. Про це розповіли у пресслужбі Тернопільської міської ради.

На Привокзальному майдані для зручності громадян розміщені додаткові таблички для УБД, для виїзду необхідно зателефонувати за номером +380933244647

Для безкоштовного паркування на парковці біля РК «Maxim» учасникам бойових дій необхідно зв’язатись з оператором паркування з допомогою телефона. Потрібно відскакувати QR-код на інформаційний таблиці (розміщена на майданчику) та вибрати з переліку необхідне. Також для безкоштовного користування парковкою можна звертатись за телефонами: 098 777 12 37 067 351 41 01.

Відео дня

Загалом водії можуть користуватись 11-ма паркувальними майданчиками у місті та здійснювати оплату з допомогою додатку «е-Тернопіль». Також доступні паркувальні майданчики на Привокзальному майдані, 1 (біля Залізничного вокзалу) та поблизу РК «Maxim», що на вул. Білецькій, 1, які облаштовані автоматичними шлагбаумами.

Нагадаємо, раніше 20 хвилин повідомляли, що у Тернополі визначили місця для паркування електросамокатів.

 

Читайте також:

У Тернополі визначили місця для паркування електросамокатів

Парковки у Тернополі: які будуть безкоштовними, а де доведеться платити

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up