Ями на дорогах державного значення засипали майже за 59 мільйонів

Ями на дорогах державного значення засипали майже за 59 мільйонів
  • Наразі триває ремонт дороги на Збараж, яку перевіряв Гройсман.
  • Де ще чекати ремонту цього року – перелік.

236 495 кв. м ям на дорогах державного значення ліквідувала Служба автодоріг в області від початку року. На це пішло майже 59 мільйонів.

  • На мережі місцевих автодоріг ліквідовано 55 475 кв. м ямковості на загальну суму 1 880, 3 тис. грн, - повідомили у прес-службі Служби автодоріг в Тернопільській області. - З них 3 995 кв. м гарячим асфальтобетоном, 360 - струменевим методом та ще 1 560 кв. м - методом просочення.

Корисне посилання

Актуальні ціни на SMA у Тернополі на Automoto.ua.

Наразі ремонтують трасу від Тернополя в напрямку Збаража, яку не так давно приїжджав перевіряти голова уряду Володимир Гройсман.

Відео дня
  • Відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України від 18.01.2017, для виконання робіт передбачено 128 000 тис. грн., - повідомили у прес-службі.

Станом на 19 червня підрядна організація ТзОВ “Технобудцентр” вже встигла виконати  наступні роботи: фрезерування покриття – 12,6 км; регенерація основи – 12,6 км; влаштування вирівнюючого шару покриття – 12,6 км. Тривають роботи з влаштування верхнього шару покриття.

Де і за скільки ремонтуватимуть цього року

За рахунок кредитних коштів, залучених Укравтодором у попередні роки, у 2017 році буде виконано роботи із поточного середнього ремонту на суму 168 800 тис. грн. на наступних ділянках доріг.

  • Ділянка від межі з Рівненською областю до села Білокриниця Кременецького району,
  • перехрестя автодоріг у напрямку села Горинка Кременецького району,
  • село Горинка Кременецького району до повороту до населеного пункту Кунинець Збаразького району, загальною протяжністю 12, 8км,
  • Івано-Франківськ-Бучач-Тернопіль (виїзд з міста Монастириська),
  • вʼїзд в місто Монастириська,
  • Гримайлів-Яблунів (місто Хоростків).

За рахунок понадпланових надходжень коштів від митних платежів у 2017 році буде виконано роботи із поточного середнього ремонту на суму 93 000 тис. грн та відремонтовано 30,6 км автодоріг.

  • Від повороту до населеного пункту Шпиколоси до села Горинка Кременецького району,
  • між населеними пунктами Кунинець і Вишнівець Збаразького району,
  • населені пункти Порохова, Стінка, Космирин Бучацького району,
  • населені пункти Джурин, Попівці, Палашівка, Базар Чортківського району,
  • населені пункти Конюхи, Августівка, Хоростець Козівського району.

Довідка

Маєте зауваження щодо стану доріг – телефонуйте цілодобово до чергового САД: (0352) 52-54-43.

 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • сашко

    то тре гройсману не вертольотом літати а кілька раз на місяць на авто їздити по Україні може краще зроблять а то прилетів 100м показали а дальше ями так и залишились
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо потім він добровільно мобілізувався 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera Від читача 14:22 Маленьким тернопільчанам про реалії сучасності: 4 нові дитячі книжки 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя 09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу 08:00 НБУ знижує офіційний курс долара 22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up