За дві години два протоколи: водій в стані наркотичного сп'яніння їздив нічним містом

За дві години два протоколи: водій в стані наркотичного сп'яніння їздив нічним містом

Патрульні виявили водія, який сів за кермо в стані наркотичного сп’яніння та порушував ПДР.

1 березня близько 2-ї години ночі, патрулюючи вулицею Львівською, поліцейські помітили автомобіль ВАЗ 21099, який порушував правила дорожнього руху.

Інспектори зупинили автівку та під час спілкування з водієм, виявили в останнього ознаки наркотичного сп'яніння. Патрульні запропонували йому пройти огляд на стан сп'яніння в найближчому медичному закладі, на що останній відмовився в присутності двох свідків.

Відео дня

Поліцейські склали на водія відповідні адміністративні матеріали та усунули чоловіка від керування автомобілем.

Не минуло й години, як вже на вулиці Тернопільській, інспектори помітили той самий автомобіль ВАЗ 21099, а за кермом перебував той самий водій. Поліцейські зупинили транспортний засіб та, знову, склали на водія протокол за ст. 130 (Керування транспортним засобом в стані наркотичного сп’яніння) КУпАП. Подальшу долю водія вирішуватиме суд, повідомили в патрульній поліції Тернополя.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Читач02

    і так ще 5 разів до до 7год. ранку
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
08:00 На Тернопільщину йде похолодання 22:05 На Тернопільщині 18 квітня вводять в дію графіки обмеження енергопостачання для окремої групи підприємств 22:00 Погрожував вбивством, отруїв собаку і підкинув наркотики — на Тернопільщині родичі не можуть поділити хату 21:02 Двотижневий фестиваль «Великодні мотиви» стартував у Тернополі (ФОТОРЕПОРТАЖ) photo_camera Від читача 17:19 У квітневому топі вакансій на Тернопільщині - водій, продавець, кухар, швачка, медсестра, лікар 20:00 З висоти пташиного польоту: розвідник розповів, як розквітають «Піони» і «БУКи» у вогні артилерії 19:02 Ніхто не скаржився на витік газу, а він був: скільки нарахують в третій платіжці за перевірку мереж 18:30 Біля дамби Тернопільського ставу висадили катальпи 17:50 На вісьмох вулицях «Нового Світу» 18 квітня не буде води 16:30 «На гарячому» затримали чоловіка, який за $ 12 000 обіцяв домовитися з ВЛК Тернопільського військкомату 16:05 Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів (пресслужба Тернопільської міської ради) 15:53 «Поділили на «своїх» і «чужих»? Переселенка з Харкова скаржиться, що синові не видали книги в бібліотеці 15:45 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 17 квітня 15:30 Сім’я полеглого воїна Миколи Пителя пожертвувала дзвін для храму play_circle_filled 14:48 На Тернопільщині розшукують чоловіка з Бережан 14:07 Удар по Чернігову: 14 загиблих, 61 людина постраждала play_circle_filled photo_camera 13:55 Куди після школи? Огляд закладів освіти для вступу (партнерський проєкт) 13:00 На фронті загинув Герой з Почаєва 12:05 Куди піти, що подивитися у Тернополі 17-21 квітня 11:30 У Тернополі відбудеться сесія міської ради — які питання вирішать
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up