Жінка померла на місці: на Тернопільщині водійка збила двох пішоходів

Жінка померла на місці: на Тернопільщині водійка збила двох пішоходів
  • Під колесами автомобіля загинула 53-річна жителька Почаєва, ще одна перехожа звернулася за допомогою до лікарні. ДТП трапилася 9 лютого близько 8:50 на Кременеччині.
  • Уникнути удару кермувальниця не змогла. Вона каже, що помітила людей занадто пізно, оскільки її засліпило сонце. 

Про автопригоду на лінію "102" повідомив місцевий житель. На місце події виїжджала слідчо-оперативна група.

За попередньою інформацією, водій автомобіля "ЗАЗ" збила двох пішоходів, які знаходилися на проїжджій частині дороги за межами пішохідного переходу.

Відео дня

Уникнути удару кермувальниця не змогла. Вона каже, що помітила людей занадто пізно, оскільки її засліпило сонце.

В результаті удару жителька Почаєва, 1966 року народження, померла на місці події.

Ще одну перехожу - п'ятнадцятирічну дівчину, доправили до лікарні. У неї медики констатували струс, закриту черепно-мозкову травму, забої вуха, ссадна рук та колін. Неповнолітню не госпіталізовували.

У водія відібрали кров для перевірки на вміст алкоголю. Попередньо жінка твереза. 

Даний факт правоохоронці внесли в ЄРДР відповідно до статті 286 частина 2 ККУ. Триває слідство, повідомили у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

Найпоширеніші види ДТП у 2019 році:

  • -зіткнення (63%),
  • -наїзд на транспортний засіб, що стоїть (15%),
  • -наїзд на перешкоду (12%), що загалом складає 90% від усіх ДТП.


 

В Україні за чотири з половиною роки сталося майже 693 тисячі аварій. Статистика ДТП в Україні за 2015-2019 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами) 09:30 «На щиті» повертається додому захисник Степан Шумило з Лановеччини 08:50 У Тернополі 28 березня на кількох вулицях тимчасово вимкнули електрику 08:00 Сьогодні, 28 березня: яке сьогодні свято та чим цей день запам’ятався в історії 22:00 На Тернопільщині — штормове попередження 21:00 Монастир на Тернопільщини визнали культурною спадщиною національного значення 20:00 Маленькі кременчани виготовили солодощі для захисників 19:00 У Тернополі відкриють виставку вишитих картин-стацій 18:00 Понад 1,2 млн грн збитків завдали під час ремонту доріг у Заліщиках
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up