Жителі Тернопільщини потрапили в потрійну ДТП на Львівщині: серед постраждалих є річна дитина

Жителі Тернопільщини потрапили в потрійну ДТП на Львівщині: серед постраждалих є річна дитина

Поліція затримала водія, який 12 листопада п'яним спричинив потрійну аварію на Львівщині. У ній постраждали жителі Тернопільщини — водій і його пасажирки — однорічна дівчинка та 27-річна жінка. 

У Львівському районі поліцейські затримали водія, який в стані алкогольного сп’яніння спричинив потрійну ДТП. Внаслідок автопригоди травмовані три людини, серед яких однорічна дитина.

Про це повідомили в поліції Львівської області.

Дорожньо-транспортна пригода сталася 12 листопада, близько 16.10, на автодорозі «Київ-Чоп» поблизу села Підбірці Львівського району.

Відео дня

Як попередньо встановили правоохоронці, водій вантажівки Renault Premium, 62-річний житель Закарпатської області, зіткнувся з автомобілем Citroen C4, яким керував 28-річний мешканець Тернопільської області. Після цього легковик відкинуло на зустрічну смугу, де він зіткнувся зі ще одним автомобілем Citroen C4 під керуванням 54-річного львів’янина.

Внаслідок ДТП водій Citroen з Тернопільської області та його пасажирки, однорічна дівчинка та 27-річна жінка з Тернопільської області, отримали тілесні ушкодження та були госпіталізовані.

Встановлено, що водій вантажівки керував транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння. Невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

За фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) Кримінального кодексу України.

Довідка
Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від п’яти до восьми років.

Нагадаємо, раніше «20 хвилин» повідомляли, що 21-річний житель Копичинців відповідатиме за п'яну їзду, хабар поліцейським і наркотики.

 

Читайте також:

21-річний житель Копичинців відповідатиме за п'яну їзду, хабар і наркотики — поліція

 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up