Зі столиці через Тернопільщину курсуватиме ще один потяг (РОЗКЛАД)

Зі столиці через Тернопільщину курсуватиме ще один потяг (РОЗКЛАД)
  • Укрзалізниця з 18 грудня відновлює курсування пасажирського поїзда «Гуцульщина» № 357/358 Київ — Рахів на період масових зимових перевезень.
  • Поїзд є соціально важливим для мешканців Тернопільської області, адже проходитиме через станції Чортків, Теребовлю, Копичинці, Товсте, Хоростків, Заліщики.

Поїзд курсуватиме щодня у складі 12 вагонів: один спальний вагон, п’ять купейних та шість плацкартних, повідомляють на офіційному сайті Укрзалізниці.

З Києва поїзд № 357/358 Київ — Рахів відправлятиметься о 14:28 та прибуватиме до Рахова о 09:22. Відправлення з Рахова о 11:18 та прибуття до Києва о 06:43. Ключовими станціями формування пасажиропотоку цього поїзда є Тернопіль, Чортків, Кіцмань, Чернівці, Коломия, Яремче, Ворохта, Ясіня, Кваси, Рахів.

Для відновлення курсування поїзда Укрзалізниця вжила заходів з модернізації інфраструктури. Зокрема, на деяких ділянках колії був проведений середній та капітальний ремонт, замінено понад 6 тис. старопридатних дерев’яних шпал. У результаті буде збільшено швидкість та покращиться стан безпеки руху поїздів.

Відео дня

Поїзд є соціально важливим для мешканців Тернопільської, Івано-Франківської, Чернівецької областей та має значний вплив на розвиток туристичної інфраструктури регіону.

Важливо зазначити, що за результатами 2019 року населеність цього поїзда у сполученні Київ — Рахів склала 89%, у зворотному напрямку — 94%. Лише на ділянці Теребовля — Рахів посадка та висадка пасажирів у середньому становила 332 та 390 осіб відповідно.

Укрзалізниця відновлює реалізацію чайно-кавової продукції у поїздах

З 1 грудня 2020 року Укрзалізниця поновлює реалізацію чайно-кавової продукції у пасажирських поїздах. Таке рішення прийнято через численні звернення та побажання пасажирів повернути чай та каву.

Зі свого боку Укрзалізниця надаватиме послуги відповідно до санітарно-гігієнічних та протиепідемічних норм. Усі напої надаватимуться в одноразовому посуді — гофрованих стаканах місткістю 250 мл. Ціна послуги для пасажирів не зміниться: як і раніше, чай, кава та вода у пляшці (0,5 л) коштуватимуть по 10 грн. Замовити та оплатити напої можна буде при оформленні проїзних квитків онлайн.

Також для зручності пасажирів у поїздах буде реалізовуватися інша продукція в індивідуальному пакуванні: печиво, вафлі, снеки та інше.

Нагадаємо, що Укрзалізниця опрацьовує можливість забезпечення пасажирів повноцінним харчуванням під час подорожей.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (24)
  • Вася Гросуляк

    А де Борщівська мерія? агов просніться! І НІХТО НАПЕВНО НЕЗГАДАЄ! А ЯК ЗАВЖДИ АААА!...  ТРЕБА Ж  ДЛЯ НАРОДУ ВАЖЛИВЕ ЗРОБИТИ ! ЗРОБИЛИБ ОДИН РАЗ,  А ЗГАДУВАЛИБ НА СТОЛІТТЯ! АЛЕ, НЕМА МОЗГІВ...
  • Вася Гросуляк

    ЯК КАЗАВ "ШТЕПСЕЛЬ" І"ТАРАПУНЬКА" ЩО ЗНАЮТЬ ДЕ КІНЕЦЬ СВІТУ ТО!  ІВАНЕ- ПУСТЕ ! ТОМУ ЩО ТАМ КІНЕЦЬ КОЛІЇ ! ЯКБИ З'ЄДНАЛИ КОЛІЮ З КАМ'ЯНЕЦЬ- ПОДІЛЬСЬКИМ, БУВБИ НАМІЙ ПОГЛЯД, ДУЖЕ ВИГІДНИЙ МАРШРУТ, ТАМ ЖЕ СКІЛЬКИ МІСТЕЧОК ТА СЕЛИЩ, А КОЛИСЬ БУЛА ТАМ КОЛІЯ ! А ТЕПЕР ЛИШ ТУРИСТИ МОЖУТЬ  ПРИЇХАТИ І ПОДИВИТИСЬ НА ГЛУХИЙ ТУПІК! НАПЕВНО НІДЕ ТАКОГО НЕМА?!
  • Oleh Khomko

    Чудова новина.
  • Igor Novikov

    на буковель и драгобрат ехать через черновцы😂18 часов пи...ец , а на прямую слабо?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up