Зіткнулись легківка і скутер. За кермом обох були діти

Зіткнулись легківка і скутер. За кермом обох були діти
  • Наразі поліцейські встановлюють, хто дозволив неповнолітньому водієві сісти за кермо автомобіля. Юний водій скутера – у лікарні.
  •  Четверо людей загинули в аваріях за чотири дні листопада. Є й чимало потерпілих в аваріях, які днями трапились в області.

Двоє підлітків – 16 і 17 років – потрапили в ДТП. Один з них – у лікарні з переломами. Скутер PIAQIO SKIPPER-125 та Volkswagen Jetta зіткнулись 4 листопада близько 16:00 на автодорозі Доманово-Ковель-Чернівці-Тереблече.

  • Даними транспортними засобами керували хлопці сімнадцяти та шістнадцяти років відповідно, - розповів начальник відділу розслідування злочинів у сфері транспорту слідчого управління головного управління нацполіції в області Богдан Шуляр. – Розпочато кримінальне провадження. В цю ДТП потрапили двоє неповнолітніх водіїв. Питання: куди дивляться батьки і як взагалі діти сіли за кермо?  

Із переломами до лікарні потрапив водій двоколісного транспортного засобу. Правоохоронці встановлюють також причину зіткнення. 

На Борщівщині близько 20:00 під колесами вантажівки опинилася жінка 1954 року народження. За попередніми даними, потерпіла йшла узбіччям проїжджої частини, коли її збив КаМАЗ. В результаті ДТП у пенсіонерки закрита черепно-мозкова травма, струс, закриті травми шийного відділу хребта та грудної клітки, а також переломи ребра та плечової кістки.

Відео дня

  • У водія взяли кров для перевірки на вміст алкоголю, - повідомив начальник відділу комунікації головного управління нацполіції в області Сергій Крета. - Усі автопригоди внесені в єдиний реєстр досудових розслідувань за статтею 286 Кримінального кодексу України.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами) 09:30 «На щиті» повертається додому захисник Степан Шумило з Лановеччини 08:50 У Тернополі 28 березня на кількох вулицях тимчасово вимкнули електрику 08:00 Сьогодні, 28 березня: яке сьогодні свято та чим цей день запам’ятався в історії 22:00 На Тернопільщині — штормове попередження 21:00 Монастир на Тернопільщини визнали культурною спадщиною національного значення
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up