У Тернополі дітям допомогли повірити у диво. Влада виділила для цього 200 тисяч

У Тернополі дітям допомогли повірити у диво. Влада виділила для цього 200 тисяч

600 дітям із соціально-незахищених категорій допомогли повірити у диво в суботу, 16 грудня. Тематичними виставами та солодкими подарунками привітали діток з новорічними святами. 

Подивитися на справжнього Миколая прийшли діти з усієї області. Такий подарунок влаштували для дітей-сиріт, дітей, що позбавлені батьківського піклування, дітей з багатодітних і малозабезпечених сімей та дітей, батьки яких є учасниками АТО.

  • Обласною державною адміністрацією передбачено ряд подібних заходів, що присвячені новорічним святам, - розповідає начальник відділу сім'ї та молоді Тернопільської ОДА, Ігор Чорний.

Малеча активно взялася позувати біля новорічної фотозони та поспішала зайняти найкращі місця в глядацькому залі.

Відео дня

Дітям показали казкові дійства та дали змогу подивитися на справжнього Миколая – актора з 25-річним досвідом роботи, який спеціально для малих відростив бороду, щоб ті навіть не сумнівалися, що він справжній Чудотворець.

14-річна Людмила Слободянюк із Шумська дуже тішиться такій можливості повірити у казку. Але дівчинка уже доросла і каже, що не вірить у дива. Бо має одну мрію, яка ніколи не здійсниться. У дівчинки померла мама. Найкращим подарунком на новорічні свята для неї була би жива мама.

  • Нині я би хотіла отримати позитивні емоції від заходу, - каже дівчина. – Гарно відпочити, отримати маленьку порцію щастя. 

Ігор Чорний також розповів, що обласною адміністрацією заплановані відвідини з подарунками багатодітних і малозабезпечених сімей  та сімей учасників АТО.

- До того ж для 350 дітей, батьки яких є учасниками АТО, із-за кордону надійшли подарунки через Спілку Української Молоді, ми офіційно вручимо їм їх, - повідомляє пан Ігор. - Також будемо дарувати казку дітям з інтернатів, дітям з прийомних сімей.  На це все обласного бюджету виділено більше 200 тис. гривень. Ми вирішили, що такої суми буде достатньо, щоб подарувати малечі позитивні емоції.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up