Як зробити різдвяний вінок, вчилися дітки з мамами


Як зробити різдвяний вінок, вчилися дітки з мамами

Передсвяткові майстер-класи проводять для малечі щосуботи, у центрі розвитку особистості "Унікум". Різдвяні вінки на двері вчилися виготовляти 9 грудня не тільки діти, але і їх батьки. 

Для виготовлення подібної різдвяної композиції потрібен мінімум, який можна придбати у будь-якому hand-made магазині: каркас-основа для віночка, елементи для оздоблення: гілочки, новорічні іграшки, шишки, ягідки, горішки, навіть цукерки, термопістолет, за допомогою якого можна буде прикріпити всі ці елементи до основи. Без фантазії тут також не обійтися.

Мами з донечками кажуть, що з користю проводять свій час. Тернополянка пані Оксана з цікавістю спостерігає за роботою своєї п’ятирічної донечки Юлії.

- Вже наближаються новорічні і різдвяні свята, - каже жінка. – Потрібно готуватися, тому і прийшла із донечкою сюди. Це чудова нагода для малої реалізувати свої творчі потенціали. Доньці все дуже подобається, вона старанна і дуже хоче прийти сюди знову.

Відео дня

Серед великого жіночого колективу можна було побачити дуже зосередженого хлопчика, що вміло перебирав пальцями, створюючи композицію.

9-річний Віталік Дорошко прийшов на майстер-клас уперше і почувається дуже комфортно серед дівчат. У майбутньому хлопець мріє стати хіміком, а зараз шукає себе у мистецтві.

- Мені дуже тут подобається, - каже Віталік. - Сподіваюся, що робота у мене вийде гарна, і я повішу цей віночок вдома на двері.  

Десятирічна Анастасія також прийшла на майстер-клас уперше. Дівчинка каже, що для того, аби виготовити різдвяний віночок потрібна тільки фантазія.

В грудні для дітей проведуть ряд майстер-класів, розповідає керівник проекту «Унікум» Алла Рожко. На цих заняттях діти мають можливість з простих матеріалів виготовити речі, які створять удома затишок і тепло.

- Наступного разу зустрічі будуть присвячені виготовленню різдвяних підсвічників з природніх матеріалів та фетрових іграшок на ялинку, - каже пані Рожко.  

Довідка:

Наступний майстер-клас відбудеться у суботу, 16 грудня о 14. 00. За адресою вул. Федьковича, 14. Попередній запис за номером: +380678014360 - Алла.

Ціна 200 грн

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу 08:00 НБУ знижує офіційний курс долара 22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up