Неймовірні фотозони та казкова атмосфера: як у дитсадку осінній ярмарок провели (ФОТО)

Неймовірні фотозони та казкова атмосфера: як у дитсадку осінній  ярмарок провели (ФОТО)
  • Яскраві декорації, зроблені власноруч вихователями та батьками вихованців Тернопільського ДНЗ №21, прикрасили подвір`я закладу. 
  • Так у садочку готуються до «Осіннього ярмарку», аби перетворити жовтень для малюків на справжню казку. 

Із самого ранку 13 жовтня  дошкільнята у садочок №21 прийшли із святковим настроєм. Перед тим, як зайти у групи — усі фотографувались біля локацій, які розмістили у дворі. Тут і «Пан Гарбуз з родиною», і справжні овочі, вирощені бабусями й дідусями у селах та привезені спеціально до ярмарку,  і різнобарв`я осінніх квітів.  Усе продумано в народному стилі. 

Відео дня

— Осінь — неймовірна пора, ми вирішили провести таке свято, аби привернути увагу дітей до краси, яка є навколо нас. Також святкову програму наповнили українськими традиціями. І серед них важливі: гостинність, щедрість та щирість,  — каже завідувачка ДНЗ №21 Людмила Блаженко. — Наше свято принесло всім хороший настрій, об`єднало вихователів, батьків та діток. Хочу щиро подякувати усім, хто не пошкодував часу та долучився до створення такої краси. 

Під час концертної програми у гості до дошкільнят завітала сама Королева Осінь, яка частувала їх своїми плодами. Малюки вивчили вірші та нові пісні.

«Осінній ярмарок» став особливим святом. Проте цього року адміністрація вирішила провести його лише для малюків, зважаючи на карантинні обмеження. Все ж батьки стали частинкою підготовки, адже фотолокації вони створювали кілька днів разом із вихователями.

— Мій синочок із садка сьогодні повернувся в неймовірному настрої, вражень від свята дуже багато. Хочу подякувати завідувачці садочка та вихователям за те, що вони створюють казкову атмосферу для наших дітей, — каже мама одного із вихованців пані Олександра. 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up