Тернопільські патрульні розповіли малечі, як протидіяти булінгу

Тернопільські патрульні розповіли малечі, як протидіяти булінгу
  • В бібліотеку-музей «Літературне Тернопілля», що на вулиці Івана Франка, 8 грудня завітали працівники Патрульної поліції в Тернопільській області.
  • Вони поспілкувались з дітьми у рамках цікавого дійства – панорами закону «Зупинимо булінг разом». Як минув пізнавальний захід – читайте далі.  

Булінг – це не просто нове трендове слово, це реальна проблема. Сьогодні це явище вже не є ні для кого новиною, але про його витоки знають далеко не всі. Тому 8 грудня у Бібліотека-музей "Літературне Тернопілля" завітали інспектори відділу зв’язків з громадськістю Головного управління Патрульної поліції в Тернопільській області, капітани поліції Ігор Івасів та Олеся М'ялковська.

З представниками правоохоронних органів активний діалог про гострі проблеми булінгу вели учні 4-Б класу Тернопільської загальноосвітньої школи №4. Незвичну розмову з патрульними для малечі влаштували вчителька Галина Ореховська, завідуюча бібліотекою Оксана Ясьончик і бібліотекарка Наталія Дворецька. Такі заходи є справжнім та необхідним уроком як для дітей, так і для дорослих.

Відео дня

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • QA depot -

    У нас нова фішка - ті хто займається буллінгом і вчителі залякують жертв що саме вони булять. Це суспільство хворе!

keyboard_arrow_up