У Подолянах дітям вибирали спортивні секції

У Подолянах дітям вибирали спортивні секції

Вдруге в Тернополі влаштували ярмарок спорту у неділю, 10 вересня. Понад 50 спортивних секцій було представлено на ярмарку. Відповідальні батьки прийшли разом зі своїм чадом, щоб вибрати для дітвори вид спорту, яким ті зможуть займатися. 

36-річний Роман Рудий привів на ярмарок спорту свого 8-річного сина Матвія. Чоловік дуже тішиться з того, що існують подібні заходи, де можна побачити найрізноманітніші види спорту для малечі. 

Відео дня

- Я прийшов для того, щоб вирішити, що найбільше підходить для Матвія, - каже чоловік. - Адже дуже важливо, щоб у дитини було заняття, яким він зможе займатися у вільний від навчання час. Для хлопця взагалі важливо вибрати правильний вид спорту, аби він міг проявити свої найсильніші сторони. 

Роман переконаний, що, вибравши спорт, який найбільше підходить дитині, батьки забезпечують її не тільки фізичний, а і духовний розвиток. 

- Хочу зараз подивитися на тренерів, поспілкуватися з ними, подивитися, що вони пропонують, - каже чоловік. - Малому дуже сподобалося фехтування, а також флорбол і боротьба. Цінами на заняття ми ще не цікавилися. Але орієнтуємося на суму 300, 500, а можливо і 1000 гривень. Проте це питання не ціни, а цінності. 

Чоловік згадує свої дитячі роки, коли мама віддала його на акордеон, а він мав нахил до боротьби та бігу. Тому Роман каже, що надважливо віддати дитину туди, де вона може себе сповна розкрити. 

На Ярмарку спорту тернополяни мали змогу оцінити показові виступи спортивних секцій, поспілкуватися із тренерами та вибрати для своєї малечі заняття, яке приноситиме їй задоволення. 

Організувала захід громадська організація "Об'єднання "Самопоміч".

- Розпочався навчальний рік, і багато батьків не можуть визначитись, у яку секцію віддати дитину, - розповідає координатор проекту, голова організації "Об`єднання "Самопоміч" Андрій Грицишин. - Тут тернополяни можуть побачити майже усі види спорту, які представлені у місті, поспілкуватися з тренерами та одразу ж записатися. Того року на ярмарку було представлено близько 40 спортивних секцій, цьогоріч їх уже близько 50.Це і бойові мистецтва, танцювальний спорт, флорбол та багато іншого. Хочу нагадати, що вхід на ярмарок безкоштовний, і ми проводитимемо його щорічно.

Активний діяч ГО «Самопоміч» Володимир Кузів додав, що 24 вересня втретє на Театральці організовують стрітбольні ігри для аматорських команд. Приїдуть команди зі Зборівського, Чортківського, Кременецького районів. 

 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Діонісій

    підкажіть будь-ласка на вул. Коперника біля гімназіі І.Франка є школа з вліьної боротьби, якісь контакти, телефони, чи адресу.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up