Учні 3-х класів змагались за першість в "Іграх патріотів"

Учні 3-х класів змагались за першість в "Іграх патріотів"

Різні естафети з бігом, загадками та ребусами діти виконували у фіналі спортивного фестивалю "Ігри патріотів". Спортивне свято відбулось 16 лютого у спортзалі школи №3. 

- У фіналі спортивного фестивалю "Ігри патріотів" Участь беруть учні 3-х класів різних шкіл, - розповідає начальник інформаційного відділу Тернопільського міського центру фізичного здоровʼя населення Вілора Невінська. - Всього у фестивалі взяло участь 240 дітей з 30 шкіл.  А у фіналі змагаються 64 учні з восьми шкіл. 

Школярі з спеціалізованої початкової школи з поглибленим вивченням економіки, спеціалізована початкова школа з поглибленим вивченням іноземних мов, школа №3, школа-ліцей №6 ім. Яремчука, школи № 20, 21, 24 та 7. 

Previous Next

Відео дня

Серед естафет - біг змійкою, біг по драбинці, естафета з клюшкою та вікторина.

- Ще одне завдання, у якому вони на карті мали розставити фішки з назвами міст та річок, - додає Вілора Невінська. - Переможці фестивалю отримають подарунки від спонсора. 

Previous Next

Учні 3-Б класу школи №21 Валя, Іра, Ангеліна та Дмитро кажуть, що змагання подобаються.

- Тут можна бігати, вивчити карту і ще багато чого, - кажуть діти. - Ми любимо уроки з фізкультури. Любимо грати ігри на уроці, робити коверки.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Христина

    Дівчата з центру молодці! Вони завжди організовують потрібні та класні заходи для діток. Це дуже добре, адже дітям потрібно займатись спортом, розвиватись, а не сидіти в гаджетах. І фото в статті дуже гарні.

    Marianna Dokhvat reply Христина

    Мені і самій захід сподобався, а за комплімент про фото дякую))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами) 09:30 «На щиті» повертається додому захисник Степан Шумило з Лановеччини 08:50 У Тернополі 28 березня на кількох вулицях тимчасово вимкнули електрику 08:00 Сьогодні, 28 березня: яке сьогодні свято та чим цей день запам’ятався в історії 22:00 На Тернопільщині — штормове попередження 21:00 Монастир на Тернопільщини визнали культурною спадщиною національного значення 20:00 Маленькі кременчани виготовили солодощі для захисників 19:00 У Тернополі відкриють виставку вишитих картин-стацій
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up