Які табори працюватимуть на Тернопільщині влітку

Які табори працюватимуть на Тернопільщині влітку

Відпочинок на морі чи в горах, скоріш за все, доведеться відкласти на більш пізній час. Все через війну, яка лютує в Україні. Проте альтернатива гаджетам все ж є. Ми зібрали корисну інформацію про літні табори, які працюватимуть на Тернопільщині

Оздоровчих таборів для пільгових категорій, за державний кошт, скоріш за все, цьогоріч не буде. Хоча рішення про відміну оздоровлення дітей поки що не ухвалювали. Про це повідомила речниця голови обласної військової адміністрації Ганна Василенко. Якщо будуть зміни, ми обов’язково про це повідомимо на сайті «20 хвилин».

Ми знайшли у відкритих джерелах повідомлення про табори – міські та позаміські, куди можна відправити дитину влітку. Вік різний, напрямки – від спортивно-розважальних і до тематичних.

Обирати вам, але не забудьте поцікавитись думкою дитини та врахувати те, що їй подобається.

Відео дня

Спортивний табір Лілії Проць

У таборах відомої тернополянки, спортсменки, чемпіонки та тренерки Лілії Проць фізкультурою і спортом займаються навіть ліниві.

— Мій досвід — 8 років проведення таборів, 35 змін міського табору та 11 змін на виїзді. У цих таборах за ці роки побувало більше тисячі дітей, — поділилась Лілія Проць. — Сьогодні у воєнний час розумію важливість такого відпочинку і для дитини, і для батьків. Дітям потрібно відпочити від дистаційного навчання, а батькам від дітей.

З 6 червня організовують міський спортивний табір. 5 змін по 10 робочих днів: звічі з понеділка до п’ятниці включно. Субота й неділя – вихідні. Локація: центр. Поруч парк.

Харчування: обід у ресторані. Вік: 5 – 10 років. Кількість дітей у зміні: 40 дітей (максимум) + 6 наставників. Вартість: 3 500 грн.

З 29 червня можна відправити дитину у позаміський табір Лілії Проць, проте в межах Тернопільської області. Тут є обмеження за віком, до табору «на виїзд» візьмуть дітей від 7 років. Всього планують 4 зміни по 10 днів. Кількість дітей у зміні: 30 + 3 наставники. Вартість: 8 000 грн

У всіх таборах є можливість забезпечити безпеку дітей, запевняє організаторка.

За більш детальною інформацією звертатись за тел.: 097-312-76-60.

Табір RichHappy - акторство і фінансова грамотність

Наталія Орищак — засновниця цього проекту, а також педагог, сімейний фінансовий консультант, радіо та телеведуча, тренерка з риторики, засновниця Школи Фінансового успіху Rich&Happy, кіношколи FilmWorkshop. Дітей запрошують провести часточку своїх літніх розваг та заодно поновити корисні навики у навчанні.

— Ми це вже робимо 6-й рік поспіль, і знаємо, що люблять діти, — переконує Наталія Орищак. — Бути у нашому товаристві цікаво, корисно, драйвово та весело! Запрошуємо дітей віком від 6 до 12 років.

Фундаментальні програми:

  • Цікава, практична фінансова грамотність (основи фінансової грамотності, стартапи, настільні фінансові ігри (анг. діалоги), своя валюта).
  • Ефективна комунікація (виразне читання, самопрезентація, дикція, акторська майстерність, розвиток креативності, пам'яті.
  • Тренінги з психології (мистецтво розуміти себе, конфліктологія, управління часом, мрії та цілі).
  • Творчі та кулінарні майстер-класи.
  • У нас є велика колекція настільних ігор, а також ми вчитимемось анімації та блогерству, — каже засновниця табору. — Близько паркова зона для прогулянок. Власний авторський щоденник для кожного учасника.

Зміни: I - 06.06 по 17.06. II - 20.06 по 01.07. III - 04.07 по 15. 07. IV -18.07 по 29. 07. V - 01.08 по 12. 08. VI - 15.08 - 26. 08. Тривалість зміни – з пн. до пт. протягом двох тижнів, сб і нд вихідні. Від 8:30 до 18:00. Харчування: два перекуси і обід.  

За більш детальною інформацією звертатись за тел.: 063-477-57-05 (телефон, вайбер, телеграм).

Територія розумників з квестами і майстер-класами

Літній табір «Територія розумників» розпочинає цікаве і пізнавальне літо 6 червня. Запрошують діток віком від 6 до 12 років. Режим роботи – з понеділка по п‘ятниці з 9:00 до 18:30. На діток чекає 3 зміни: 06.06 - 17.06 — Навколо світу за 10 днів. 20.06 - 01.07 — Королівство супергероїв. 04.07 - 15.07 — За лаштунками кінематографу.

— Програма табору включає триразове харчування, цікаві екскурсії, мотузковий парк, лазертаг, майстер-клас виготовлення піци, прогулянка на катері, веселі квести та вікторини, а також спортивні та командні ігри, — розповіли організатори. — На діток чекають курс першої домедичної допомоги та екскурсія-сюрприз в останній день зміни.

Локація: центр, вул. Танцорова!

За більш детальною інформацією звертатись за тел.: 096-030-17-02.

Денний табір у дитячій кімнаті “Веселка”

Запрошують дітей віком 6-10 років весело, насичено та корисно провести літні дні.

Що отримає дитина? Шоденні майстер-класи, прогулянки на вулиці та відвідування цікавих місць, додаткові заняття на розвиток здібностей двічі на тиждень, тематичні вікторини, квести та змагання, веселе спілкування з однолітками, догляд досвідченими педагогами, харчування. А також вечірку в кінці кожної зміни.

— Наші переваги: авторські програми, нове приміщення, дотримання санітарних норм, батути, розважальні лабіринти, сучасні ігри та іграшки, безпека — камери, пожежна безпека, еко-посуд та інші, — запевнили організатори. — Якщо у вас двоє дітей, або ви хочете привести дитину з другом, тоді на ваші абонементи діє знижка 5% на кожну дитину. Діти ВПО або учасників бойових дій отримують знижку 10%

Локація: П. Куліша, 11, м. Тернопіль

За більш детальною інформацією звертатись за тел.: 097-741-82-14 (вайбер, телеграм).

Від редакції. Це не остаточний список, який ми можемо доповнювати. Якщо у вас є інформація про табір на період червень-серпень-2022, пишіть у приватні повідомлення Новини Тернополя на 20 хвилин. Посилання на сторінку - https://www.facebook.com/te20minut/

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up