Юних тернополян запрошують на Дитячий Форум до Львова

Юних тернополян запрошують на Дитячий Форум до Львова

Одна з найбільших в Україні подій для розвитку та радості дітей – Дитячий Форум відбудеться 1-4 червня у Львіському Палаці Мистецтв. Його проводять із метою показати дітям, що читання це цікаво і що для того, щоб стати справжнім творцем у будь-якій галузі (від мистецтва і до розвитку нових технологій) необхідно вміти включити уяву.

Українські видавництва представлять свої книжкові новинки та хіти продажів попередніх років. На ярмарку також будуть представлені розвиваючі ігри та іграшки для дітей.

Відбудуться заходи і автограф-сесії відомих дитячих письменників, перекладачів та ілюстраторів: Вікторія Амеліна, Володимир Арєнєв, Андрій Бачинський, Іван Андрусяк, Галина Вдовиченко, Сергій Гридін, Василь Шкляр, Мар'яна Савка, Катерина Міхаліцина, Галка Крук, Кузько Кузякін, feb "Яна Прохасько, Наталка Гайда, Тарас Кеб та багато інших.

Для дітей різних вікових категорій покажуть видовищні наукові експерименти, проведуть заняття з робототехніки і влаштують перегони міні-роботів, навчать, як спаювати плати і створювати ракети чи роботів ВОЛЛІ-Е, продемонструють роботу 3D принтера та розкажуть про Всесвіт, сонячну систему та дослідження космосу тощо.

Відео дня

У цьому просторі діти зможуть намалювати картину, чи створити ілюстрації до книжки, зліпити улюбленого книжкового героя, виготовити листівку чи іграшку, відвідати заняття з дизайну монограм, гратографії, авторського розпису тканин, каліграфічного письма широким пером, побувати на майстер-класі із створення витинанки чи графічного коміксу і ще чимало інших подій.

Також у програмі Дитячого Форуму: 150 спортивних заходів – зарядка з олімпійцями, катання на поні, тренінги з дитячої йоги, підйом на скеледром, заняття з таеквон-до, бойового гопака, а також історичне фехтування та стрільба з лука.

А ще для дітей проведуть майстер-класи з гри на саксофоні, гітарі, контрабасі, фортепіано, а також зі співу та джазової імпровізації, уроки ораторського мистецтва, вистави, покази фільмів та створення мультика з пластиліну і не тільки.

Екзотичні тварини зі всього світу, «зелена» стіна, виставка художніх плакатів дизайнерів з різних країн, виготовлення їстівних іграшок для ведмедів – 92 заходи відбудеться у Екопросторі протягом 4 днів Дитячого Форуму.

Крім того діти дізнаються про здоровий спосіб життя, зможуть зіграти в рухливі ігри, навчитись в'язати вузли, розкладати ватру, рахувати географічні та астрономічні об'єкти і знаходити відстань між географічними точками.

А ще будуть музейний, видавничий та бібліотечний квести.

Вартість: дитячий квиток (1 день): 50 грн., (4 дні): 100 грн., дорослий квиток (1 день): 20 грн., (4 дні): 40 грн.

Телефон для довідок: +38 032 276 41 52.

 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:02 Про блуд, зради і церковний шлюб. Отець Олексій Філюк відповідає на гострі питання про сім'ю photo_camera 21:01 На війні загинув захисник з Почаївської громади Віталій Сімора, якого вважали зниклим безвісти photo_camera 20:01 Тернопільські поліцейські отримали нові авто 19:04 У кого можуть вилучити авто, за новим законом про мобілізацію Від читача 08:18 Ефективна співпраця на допомогу людям 18:03 У Тернополі відкрили виставку до річниці першої згадки про місто photo_camera 17:30 Новий закон про мобілізацію: розʼяснення про те, що зміниться 17:05 Скільки коштує орендувати електросамокат у Тернополі: порівняли тарифи та умови photo_camera 16:25 Тернопільська модель, студентка ЗУНУ Маріна Міжонова здобула титул Miss Supranational 15:55 Президент підписав Закон про мобілізацію 15:40 Тарифи підняли, а людей не спитали! Тернополяни скаржаться на управителів будинків 15:10 Помер український письменник та громадський діяч Дмитро Капранов 14:35 Газопостач на Тернопільщині завищував ціни, тепер має повернути майже півмільйона у бюджет 13:55 У Тернополі організовують перший ековелопробіг 13:15 В Тернополі виступить один із найпопулярніших нових гуртів українського шоубізу 100лиця play_circle_filled 12:35 У Тернополі чоловік продавав наркотики під виглядом електронних сигарет 12:01 Яку роботу пропонують в Тернопільському центрі зайнятості 11:30 Чи має шанс 2024-ий рік бути мирним? Що думають українці(ОПИТУВАННЯ) 10:50 ВЛК для людей з інвалідністю: кому треба пройти повторно і кого розраховують мобілізувати 10:15 Рідні полеглих Героїв отримали відзнаки «Почесний громадянин міста Тернополя» photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up