«Європейські» стяги квітнуть на Коновальця: фото дня

«Європейські» стяги квітнуть на Коновальця: фото дня
  • У Тернополі на повну буяють клумби у кольорах прапорів держав, які найбільше допомагають Україні у час війни. Всього композиція складається з п’яти різних «квітників».
  • «20 хвилин» сфотографували цю красу.
  • Світлини дивіться у нашому матеріалі.

Нова ландшафтну композицію, на якій квіти висаджені у кольорах прапорів, облаштували на вулиці Євгена Коновальця у липні 2022 року, повідомляла пресслужба Тернопільської міської ради.

За словами начальника управління житлово-комунального господарства, благоустрою так екології Олега Соколовського, ідея створення такої незвичайної квіткової зони виникла з ініціативи містян та внутрішньо переміщених осіб, які після початку вторгнення знайшли прихисток у Тернополі.

Відео дня

Цьогоріч клумби-«прапори» у нашому місті квітнуть вдруге. Роботи із висадження цих квітників на вулиці Коновальця завершили до 14 червня. Композиція складається із п’яти частин – це прапори Європейського Союзу, США, Польщі, Великобританії та наш національний.

Таким оригінальним способом Тернопіль символічно «дякує» державам-друзям України за руку помочі у нелегкі часи боротьби з російським агресором. До речі, зверху, над кожною клумбою майорить відповідний стяг.

Як ми помітили, «стяги» викладені із червоної та білої вічноквітучої бегонії, жовтих чорнобривців та синього агератуму тощо. Зараз саме час цвітіння квітів, тому встигніть помилуватися цією красою!

Нагадаємо, інші патріотичні квітники у Тернополі можна знайти на масиві Дружба, при вході у парк Сопільче та на проспекті Степана Бандери.

 

Читайте також:

Лавандовий рай: у Тернополі розквітла клумба ароматних квітів

За емоціями — до квітів: де на Тернопільщині зробити атмосферні фотосесії і відпочити

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up