Фото дня: Біля “Міськгазу” черги, щоб подати показники

Фото дня: Біля “Міськгазу” черги, щоб подати показники
Тернополяни стоять у довгих чергах до каси “Тернопільміськгазу”, щоб подати показники з лічильника, бо вважають, що через інтернет показники не доходять.

- Сьогодні вранці тут було дуже багато людей, а до обіду черги зменшились, - каже тернополянка Лариса Петрівна. - Так, ми знаємо, що показники можна подати не лише через касу. Але люди впевнені, що отримають нормальні рахунки без зайвих нулів лише, якщо особисто прийдуть до каси і подадуть показники.

Читайте також: Подавати показники за газ можна не лише по телефону, нагадують у "Міськгазі"

Відео дня

Показники лічильників для населення можна подавати по багатоканальному телефону: 52-46-95, 52-71-99, 52-63-78, 52-27-30, 52-72-19.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (6)
  • Анонім

    перше - показники доходять, але яка сума до оплати - не кажуть

    друге - якщо то багатоканальні телефони, то я космонавт - там додзвонитися практично не реально...

    третє - коли заходи до середини, частина віконечок пусті, бо працюючі пані на перерві чи ще десь.

    ВИСНОВОК - директора тернопільміськгазу треба звільняти, бо він безтолковий керівник що не може організувати таку банальну річ (чомусь водоканал і тернопільміськсвітло - там все нормально)

    Анонім reply Анонім

    Анонім 26.02.2016 09:04 з України перше - показники доходять, але яка сума до оплати - не кажуть







    Ви матиматику в школі вчили ,помножити спожитий газ на ціну тре мати вищу освіту ?

     Деградуєте анонім.
  • Анонім

    21 століття на дворі а вони замість ксерокса ручкою пишуть ,то в нас жек совр так любить робити ,та попросіть когось тай молоді люди подадуть через інтернет .Бо вважають, що через інтернет показники не доходять.: Хто казав ? служба ОБК (ОДНА БАБА КАЗАЛА) ви пробували ?,подають і все доходить .Совдепія ,штучно черги, штучні проблеми ,інакши жити не можуть як нема проблем .
  • Анонім

    Ого-го,ну ще аж такої черги не бачила
  • Анонім

    там черги постійно, пенсіонери і ті хто має багато вільного часу.

    подайте показники через інтернет і стояти не треба. доходять вони нормально.

    Piter Savka reply Анонім

    А шо є таке ????
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 «Воюю — заради команди», — історія бойового медика реактивної артбатареї photo_camera 20:01 У Раді пояснили чому будуть переглядати тариф на світло для населення 19:03 Тернопіль прикрасили до Великодня: фоторепортаж з міста 18:02 Тепер захищає нас із неба: загинув 25-річний воїн з Коропецької громади Андрій Данцевич Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 17:04 У Тернопільській громади висадили понад сотню дерев та кущів: де стане зеленіше 16:02 У Тернополі стартував сезон фонтанів (Фото дня) 15:01 У Бучачі освятили Алею Памяті 25-ти воїнам-героям з громади photo_camera 14:03 Без яєць та молока, з ромом та журавлиною: блогери та господині Тернополя поділилися рецептами пасок 13:03 На Чортківщині жінка впала в 12-метровий колодязь 12:03 Молода картопля за 65, а яйця – 23: що та за скільки продають на ярмарках до Великодня 11:03 Чи будуть депортувати з-за кордону чоловіків з простроченими паспортами: пояснює юрист 10:09 У Тернополі чоловік на BMW втікав від поліцейських: чим закінчилась погоня 09:14 Легендарна паска за рецептом Дарії Цвєк: тримайте секретний рецепт play_circle_filled 08:30 Вночі окупанти атакували «Кинджалами» Львівщину та Франківщину, цілились в теплоелектростанції
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up