Фото дня: кіно просто неба на Набережній збирає десятки глядачів

Фото дня: кіно просто неба на Набережній збирає десятки глядачів

Кіно просто неба ціле літо працює на галявині на Набережній ставу. Увечері, 22 липня десятки тернополян дивилися комедію з Джимом Кері "Завжди кажи "Так". О 23.30 розпочався перегляд кримінальної драми "Леон". 

Кіно просто неба на галявині неподалік причалу показують щодня, якщо дозволяє погода. Переглянути стрічки можуть усі охочі безкоштовно. Можна взяти в оренду крісла-мішки, вартість такої послуги – 50 грн.

- Такі покази - це дуже романтично, - каже глядачка Ірина. - Теплий літній вечір, свіже повітря, краєвиди Тернопільського ставу, зоряне небо. З цим не порівняється жоден кінозал. 

Відео дня

Програма кінопоказів на цей тиждень: 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Петро Білецький

    А хто ці бидло-фільми ставить в програму ??  Ви напевно не в курсі шо Американське кіно вже жавно померло.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми Від читача 13:35 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму 08:02 Чому чоловіків обмежили в консульських послугах і коли їх відновлять 22:04 У поминальні дні не варто залишати на гробах паски і яйця. То що потрібно померлим, пояснюють священники 21:01 Віктор Павлік побував в рідній Теребовлі і поскаржився на... міст photo_camera 20:00 Теплиці, майонез і дитячий клуб: історії трьох бізнесів, які переїхали на Тернопільщину play_circle_filled photo_camera 19:30 24 квітня у мікрорайоні «Пронятин» не буде води 19:03 Вісім років судиться з поліцією: тернополянин вимагає покарання для патрульних та компенсації photo_camera 18:06 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 17:20 У бучацькій школі діти били та цькували однолітків. Хто понесе відповідальність 16:40 Заснував сімейну майстерню дронів та допомагає ЗСУ: історія 21-річного тернополянина 16:05 Чи будуть в Україні додаткові вихідні на Великодні свята 15:28 Із 23 квітня тернополянам можуть вимикати світло у «пікові» години
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up