Освідчення на острівку закоханих знімали на мобільні десятки перехожих. Оля сказала: "Так!"

Освідчення на острівку закоханих знімали на мобільні десятки перехожих. Оля сказала: "Так!"

Освідчення Петра його коханій Олі допомагали готувати десятки танцюристів. Вони дарували дівчині троянди впродовж усього шляху від причалу до острівка закоханих.

Освідчення Петра його коханій Олі бачили у п'ятницю, 4 травня, десятки тернополян, які гуляли в парку чи влаштовували власні фотосесії. Увагу перехожих привертали школярі з трояндами, які стояли вздовж набережної. Діти кажуть, що мають дарувати квіти дівчині, якій будуть робити пропозицію.

Близько 17.00 Петро зустрів кохану біля причалу і вони пішли набережною до острівка закоханих. Впродовж усього шляху до них підходили діти, які стояли по обидва боки уздовж набережної, і дарували дівчині троянди.

Відео дня

Біля острівка Петро зав'язав Олі очі хусткою, щоб зберегти сюрприз. А на острівку він завів дівчину у серце, викладене з троянд, став на коліно і освідчився.

До острівка їх супроводжували чимало тернополян, які знімали пару на свої телефони.

Закінчилося все багаторазовим вибуховим феєрверком блискіток і радісними та захопливими вигуками усіх присутніх.

 

Закохані про себе розповідають мало.

- Це було так неочікувано, - каже Оля, - то нема слів, емоцій повно. Так!!!

Петро каже, що готувався до цієї важливої події кілька днів. Зробив усе так, як і задумав. Попросив знайомого керівника танцювального клубу, щоб допоміг організувати багато дітей, які б вручали Олі троянди по всьому шляху до острівка.

Усе дійство закохану пару знімали на відео, фотографували і знімали дроном.

Хлопець дякує всім, хто допоміг організувати свято.

"20 хвилин" бажає закоханим щастя і реалізації усіх планів

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (5)
  • Потопник Ігор

    Тільки суєвірні вірять в таку статистику

    Молодець Петька уважуха
  • David Starr

    Гарно, тепер хіба побажати не попасти в сумну статистику 60% розлучень.

    Anonymous reply David Starr

    більш ймовірно що так і буде
  • Alexandra Altrui

    вони такі молоді
  • Любомира Сидор

    Дуже гарно!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up