Фото дня: у парку Шевченка готують банош та бограч, щоб зібрати гроші бійцям

- Волонтерську кухню облаштували 24 серпня у парку ім. Т. Шевченка ліворуч від головної сцени.
- Готують страви української автентичної кухні, а виручені кошти підуть на допомогу пораненим бійцям, сім'ям загиблих та добровольчим формуванням.
Волонтерська кухня працюватиме 24-26 серпня. Її облаштували спільно дві громадських організації - чернівецька та тернопільська.
- Серед страв української автентичної кухні є бограч, банош, плов, курячі крильця, печена картопля, салати, солені овочі, ковбаски та інші смаколики, - кажуть організатори. - Готують чернівецькі кухарі.
Спробувати справжні українські страви, підтримати волонтерів та добровольців запрошують усіх охочих.
Стежте за новинами Тернополя у Telegram.
-
Дубоделов ЭдуардЯк то без хот-догів,не повна аутотентифікація.1кг мяса-70грн.,1кг шашлику-500грн,700% на бидло панах накручено.
-
Дубоделов ЭдуардБограч,банош,шашлик,плов, це 100% аутотентична кухня Украіни.Бидло хавае.......