На Шептицького знову провалився асфальт (ОНОВЛЕНО)

На Шептицького знову провалився асфальт (ОНОВЛЕНО)

На пішохідному переході на вул. Шептицького асфальт провалився уже вдруге. І це на тому самому місце, де робили ремонт. 

- Тут ця дорога вже вдруге провалюється, - каже тернополянин Андрій. - Вперше - 4 травня. Тоді якраз стелили асфальт. І от знову. 

Відео дня

Про провалля повідомляє і тернопільський активіст Олег Синовець на своїй сторінці у соцмережі Facebook. 

В міській раді кажуть, що місце просідання на перехресті вулиць Шептицького та Острозького "розкривали" тиждень тому. Дійшовши до водяної труби, яму засипали піском та щебенем. Та заасфальтували. 

- Під час проведення земельних робіт спеціалісти не знайшли жодних особливостей, - повідомив головний інженер відділу технагляду управління ЖКГ міської ради Ярослав Копча. -  Спеціалісти провели земельні роботи та заасфальтували. Асфальт в цьому місці просідав і давніше, а от провалюється асфальт так, що утворюється отвір, вже вдруге. Очевидно, матеріали вимиваються в цьому місці, про що свідчить повторне просідання.

Зараз це місце обгородили. Яму засиплять щебенем, щоб не було діри.

- Досліджувати це місце сьогодні не будуть, а завтра ми приймемо комісійне рішення щодо подальших дій, - зазначив пан Копча. 

Близько 17.00 громадські активісти у Facebook повідомили, що яма стала ще більшою, асфальт продовжує провалюватись.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (4)
  • Петро Білецький

    То печери дають про себе знати. Ото дурний народ був. Замість того щоб будувати замки і давати піздюлєй ворогу, то вони рили ходи як кроти і ховались.
  • Тарас

    Так і пів міста може під землю провалитись, а вони просто пісочком засиплять
  • David Starr

    Треба скликати комісію, запросити спеціалістів із Києва, скласти план засипання ями, затвердити кошторис на декілька мільйонів - от тоді усе буде в порядку )

    Iryna reply David Starr

    Краще з Іспанії спеціалістів, а потім ще поїхати на місяць переймати досвід, організувати круглий стіл, конференцію, але краще не підказувати...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
16:00 «На одну сироту у світі менше»: Олексій Філюк взяв опіку над 14-річним хлопцем 15:39 Редакція «20 хвилин» долучилася до мережі «Вікно Відновлення». Відбудовуємо країну разом! photo_camera 15:20 Усе для ванної кімнати: огляд магазинів сантехніки Тернополя (партнерський проєкт) 15:00 Військовослужбовцю Тернопільського військкомату, якого затримали на корупції, обрали запобіжний захід Від читача 14:06 Ціни на аналізи в лабораторіях Тернополя. Огляд ринку 14:05 Жителя Чортківщини підозрюють в організації схеми переправлення чоловіків через кордон 13:15 Знімають асфальт та кладуть нову бруківку: на вулиці Торговиці знижують висоту бордюрів play_circle_filled photo_camera 12:46 На «Алясці» чоловік пошкодив чотири автомобілі, припарковані у дворах — поліція play_circle_filled 11:25 Масована атака росії: удару зазнали об'єкти критичної інфраструктури України 11:01 На Тернопільщині через негоду перебої з електропостачанням є у 39 населених пунктах 10:25 У Мінекономіки назвали причини переходу на літній час 09:35 Помер військовослужбовець із Кременецької громади 09:00 29 березня без світла буде одна вулиця в Тернополі 08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up