На вулиці злива, а біля ЦУМу кладуть бруківку: фотофакт

На вулиці злива, а біля ЦУМу кладуть бруківку: фотофакт

Біля Центрального універмагу понижують бордюр перед пішохідним переходом. І все б нічого, якби ремонт не продовжували у той час, коли надворі ллє як з відра.

У п’ятницю, 24 листопада, ми помітили, що на вулиці Руській, біля Центрального універмагу почали пониження ділянки перед пішохідним переходом.

Як писали раніше «20 хвилин», у місті реалізують проєкт «Місто без бар’єрів». Все для того, аби забезпечити комфортні умови життя і рівні права для усіх мешканців. До кінця грудня планують завершити пониження 15 ділянок. У списку знаходимо й адресу: Руська, 26 (перед ЦУМом).

На місці працюють троє робітників. Ремонт локації у розпалі.

Відео дня

Лежить багато будівельного реманенту, генератор, бруківка, а також стоси тактильної плитки, яку тут укладуть невдовзі. Ділянку огородили дорожними конусами. За нашими спостереженнями, роботи не заважають пішоходам переходити вулицю. Тим не менш, перехожі дивуються, чому бруківку кладуть у той час, коли на вулиці дощить від ранку.

– 24 листопада погоду області визначатиме тилова частина циклону з центром над Європейською територією Росії та проходження його холодних атмосферних фронтів. У місті Тернополі – хмарно, вдень невеликі опади (дощ з мокрим снігом). Вночі та вранці на дорогах ожеледиця. Вітер західний, 7 – 12 м/с, пориви 17 – 22 м/с. Температура впродовж доби 2 – 4° тепла, – попередньо попереджали на сторінці Тернопільського обласного центру з гідрометеорології.

Ми звернулися до речниці Тернопільської міської ради Мар’яни Зварич та запитали, чи впливають погодні умови на пониження ділянки перед переходом. Чи доцільно робити це у дощ?

– Сьогоднішні погодні умови не впливають на виконання робіт з влаштування фігурних елементів мощення. Крім цього, якісні та кількісні показники робіт перевіряють сертифіковані фахівці відділу технічного нагляду, а підрядник несе гарантійні зобов’язання по виконаних роботах, – каже вона. 

А як Ви гадаєте, чи якісний ремонт, зроблений під час дощу?

 

Читайте також:

Біля школи №5 знижують бордюр перед пішохідним переходом: чому це роблять та який кошторис?

На Володимира Великого у Тернополі понижують тротуари

Ремонт на Листопадовій завершили. Як тепер тут їздити водіям?

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Читач95

    У дощ міцніше скріпиться. стоятиме поки не розмиє а потім ця справа не нова розпочнімо її знова .і так безкінечно, там латаєм, там вкладаєм, там обновляєм а  з плитки прибуток, а кошти  з бюджету тануть а ці вкладки до весни розстануть і матимуть хлопці нову роботу, а мерія турботу.

keyboard_arrow_up