Прибралась до весни! Як одягнули скульптуру «Випадкова зустріч» у центрі міста? (ФОТО ДНЯ)

Прибралась до весни! Як одягнули скульптуру «Випадкова зустріч» у центрі міста? (ФОТО ДНЯ)
  • Хтось вирішив додати трохи креативу і яскравих фарб до скульптури самотній «пані», яка присіла відпочити у сквері імені Шевченка. Мова йдеться про усіма знану «Випадкову зустріч».
  • Невідомі одягнули «жінку» у в’язану рожеву шапку, фіолетову накидку та масивні сонцезахисні окуляри. «20 хвилин» сфотографували, як виглядає скульптура.

Прогулюючись сквером 20 березня, багато містян зупинялись біля «Випадкової зустрічі», аби зробити світлину чи зняти відео для своїх соцмереж. А все тому, що скульптура «оновилась» до весни. Хтось зробив її кумедний наряд, і до блакитного вбрання додав барвисті деталі – накидку, шапку й окуляри.

Перехожі розповіли, що так скульптура почала виглядати ще у неділю, 19 березня. Однак, хто  її одягнув – ніхто не знає і не бачив. Люди на цю тему лише жартують та висловлюють здогадки. 

Відео дня

Тернополянка Оксана фотографувала біля скульптури свого синочка. Говорить нам, мовляв, що на її думку, автором епатажного образу для «Випадкової зустрічі» є якийсь безхатько. Та ідея їй подобається, додає, що коли побачила новий костюм «самотньої пані», прогулюючись з дитиною, то усміхнулась. Нам усім у ці складні дні бракує веселих моментів і бодай краплинки гумору.

Довідка. Скульптурну композицію «Випадкова зустріч» встановили у Тернополі ще у 2002 році. Її подарував нашому місту американський меценат Джон Звожек, який із волонтерською місією працював тоді у відділі екології Тернополя. Раніше «пані» мала компанію – поруч із нею сиділа ще одна жінка-співрозмовниця. Однак, менш ніж за рік після встановлення, у травні 2003-го, її викрали.

А що Ви думаєте про такий екстравагантний весняний «костюм» скульптури у сквері імені Шевченка? Як гадаєте, хто міг її так вбрати? Припущення пишіть у коментарях.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up