У Бережанах креативлять: з'явились знаки "Бирижини" - фотофакт (оновлено)

У Бережанах креативлять: з'явились знаки "Бирижини" - фотофакт (оновлено)

У Бережанах на в'їзді і на виїзді з міста хтось виставив дорожні знаки, на яких написано "Бирижини".

Про це повідомляють у "Фейсбуці" у спільноті "Береж Інфо".

"Чи то в Бережанах зніматимуть якусь комедію, чи до Дня міста, але на в'їздах у місто, де не було дорожніх знаків про початок/кінець населеного пункту - з'явилися "знаки" БИРИЖИНИ...", - йдеться у повідомленні.

Відео дня

Редакція «20 хвилин» звернулась до Головного управління Нацполіції в області та повідомила, що на в’їзді і виїзді з Бережан відсутні знаки. 

-              Інформацію про відсутність знаків вже внесли до єдиного журналу про скоєні злочини та правопорушення, - повідомив начальник відділу комунікації ГУ Нацполіції в області Сергій Крета. – Працівники превентивної служби Бережанського відділення поліції також надіслали листи з проханням встановити знаки до Бережанської міської ради та дорожніх служб.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (4)
  • Анонім

    Баба казала шо як чюєшь так і пишеш. Хіба ні?

    На вокзалі спитайте, куди автобус. Вам скажуть шо в Бирижини.
  • Anonymous

    Якесь дурне то намалювало. Інше дурне, а скоріш всього те саме, то сфотографувало. А ще дурніше цю маячню в розділі новини розмістило. От де повний придурок. 20 хвилин, вам психіатри в допомозі відмовили?

    Ще мав сумніви, але тепер точно ті 20 хвилин із закладок видалю.

    Юсі reply Anonymous

    так! бирижіт своє психічне здоровля! ГА ГА ГА
  • Петро Білецький

    Ше поставити знак Трамбоуля і Підгайчі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! Від читача 11:51 День кар’єри в ЗУНУ: крок у професійне майбутнє 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вона вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Ранкові обстріли Дніпропетровщини. Є загиблі та постраждалі, серед яких — діти 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області 22:01 «У ногу прилетів осколок боєприпаса»: 47-річний захисник з ампутацією проходить реабілітацію у Тернополі 21:03 Мрію повернутия до Тернополя: де зараз американський співак який виступав у центрі міста play_circle_filled photo_camera 20:01 У Тернопільському музеї влаштували Великодню майстерню photo_camera 19:00 По 15 років тюрми присудили трьом депутатам держдуми 18:15 На «Дружбі» ремонтують аварійні сходи: що змінилося? 17:33 Як в Україні буде відбуватись мобілізація ув'язнених. Пояснює юрист 16:50 Неймовірні магнолії та сакури розквіли в Кременецькому ботанічному саду. Як туди дістатись photo_camera 16:10 У Тернополі засудили екскерівника податкової та його сина, які вимагали 40 тисяч доларів неіснуючого боргу
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up