У Тернополі відремонтували конструкції скейт-парків (ФОТО ДНЯ)

У Тернополі відремонтували конструкції скейт-парків (ФОТО ДНЯ)

У цьому році на території скейт-парку на «Циганці» капітально відремонтували конструкції.

У 2016 році в Тернополі на території відпочинкової зони «Циганка» було облаштовано та введено в експлуатацію сучасний скейт-парк для катання на роликових ковзанах, скейтбордах та велосипедах ВМХ як серед любителів, так і професійних спортсменів.

Враховуючи популярність даної локації серед молоді та інтенсивне навантаження на конструкції, у цьому році на території скейт-парку було проведено капітальний ремонт конструкцій, повідомляє пресслужба міської ради.

Зокрема, під час ремонтних робіт відбулася повна заміна покриття рампи, фанбоксу, кікеру та інших елементів екстрим-парку з фанерного на бетоноване із збереженням конфігурації існуючих фігур.

Відео дня

Даний капітальний ремонт покращує експлуатаційні характеристики спортивної споруди, дає змогу зменшити рівень шуму під час занять, зменшити негативний вплив вологості на покриття та збільшити термін його експлуатації.

До слова, поточний ремонт конструкцій нещодавно було проведено і на території екстрим-парку, що в парку «Топільче».

У міській раді звертають увагу усіх любителів екстремальних видів спорту, що на території тернопільських скейт-парків встановлено банери з основними правилами техніки безпеки та поведінки. Тому просять ознайомитись з ними усіх відвідувачів спортивних локацій та неухильно дотримуватись з метою уникнення травмувань.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up